ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Astor liderlik için sahaya çıkıyor

MKE Ankaragücü Astor liderlik için sahaya çıkıyor

TVF Kadınlar 2. Lig'inde mücadele eden MKE Ankaragücü Astor 16. hafta mücadelesinde lider TVF Spor Lisesi ile karşı karşıya gelecek.
MKE Ankaragücü Astor liderlik için sahaya çıkıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi'nin son haftalarına giriliyor. Ankara ekiplerinin kıyasıya mücadele ettiği 11 Grup'ta ise zirve yarışı nefes kesiyor. Ankara'nın sarı - lacivertli ekibi MKE Ankaragücü ile TVF Spor Lisesi gruplarını lider bitirebilmek için kıyasıya mücadele ediyor.

MKE Ankaragücü Astor ile TVF Spor Lisesi 26 Ocak Cuma (Bugün) liderlik için karşı karşıya gelecek. TVF Ziraat Bankkart Voelybol Salonu'nda oynanacak mücadele saat 15.00'te başlayacak. Karşılaşma TVF Voleybol TV Youtube Kanalı'ndan naklen yayınlanacak.

MKE ANKARAGÜCÜ LİDERLİK İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

TVF Kadınlar 2. Lig'inde MKE Ankaragücü Astor oynadığı 14 maçta 13 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 37 puan ile 2. sırada yer alıyor. Sarı - lacivertliler tek yenilgisini 19 Kasım 2023'te ligin 7. haftasında oynanan ve bugün karşılaşacağı TVF Spor Lisesi'ni konuk ettiği maçta 3-2'lik skorla aldı. Ankara ekibi bugün net bir skor ile maçı kazanmak ve hem rövanşı hem de liderlik koltuğunu almak istiyor.

TVF Spor Lisesi ise ligde oynadığı 14 maçın tamamını kazandı ve namağlup lider olarak maça çıkacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sanal ortamda nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik Sibergöz-18 Operasyonları düzenlendi

Sanal ortamda nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik Sibergöz-18 Operasyonları düzenlendi