ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Astor play off'u garantiledi

MKE Ankaragücü Astor play off'u garantiledi

TVF Kadınlar 2. Ligi'nin 14. haftasında MKE Ankaragücü Astor, konuk ettiği İlbank'ı 3-0 mağlup etti ve play-off'u garantiledi.
MKE Ankaragücü Astor play off'u garantiledi

TVF Kadınlar 2. Ligi'nin 14. haftasında MKE Ankaragücü Astor ile İlbank, Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler rakibini 3-0 rahat geçti ve play - off'u garantiledi.

Karşılaşmaya MKE Ankaragücü Astor etkili başladı üst üste sayılarla rakibi karşısında sayılarla maça ağırlığını koyarak ilk seti 25 -13 kazanarak maçta 1 - 0 öne geçti.

İyi oyununu sürdüren MKE Ankaragücü Astor maçta 28 dakikada geride kalırken ikinci sete 7-1 ile başladı. MKE Ankaragücü forması giyen Sevim etkili smaçları ile maça ağırlığını koyarak takımının farkı açmasında etkili oldu. İkinci sette farkı arttıran sarı – lacivertli filenin sultanları 25 – 9 seti kazandı ve 16 sayı fark ile maçı 2 - 0’a getirdi.

İlk iki sette olduğu gibi üçüncü sete de etkili başlayan taraf MKE Ankaragücü oldu. Maçta 53 dakikada geride kalırken üçüncü sette durum 11 - 4 oldu ve İlbank molası geldi. MKE Ankaragücü Astor mola dönüşü skoru 14 – 5 getirdi. 

Karşılaşmada 1 saatlik dilim MKE Ankaragücü Astor’un maçta 2-0’lık üstünlüğü üçüncü sette de 17 - 9’luk üstünlüğü ile geçildi. Setide MKE Ankaragücü Astor 25-15 kazandı ve adını play - off'a yazdırdı.

Tahsin KEMER - Gurbetelli YALÇIN / Haberankara.com


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aile Bakanlığı sosyal destek ödemeleri için yüzde 50 zam müjdesini duyurdu!

Aile Bakanlığı sosyal destek ödemeleri için yüzde 50 zam müjdesini duyurdu!