ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Astor Şarj yarı final için sahaya çıkıyor

MKE Ankaragücü Astor Şarj yarı final için sahaya çıkıyor

TVF Kadınlar 2. Lig Play-Off Yarı Final 1'inci maçında MKE Ankaragücü Astor Şarj Fenerbahçe Abaga Jewellery ile karşı karşıya gelecek.
MKE Ankaragücü Astor Şarj yarı final için sahaya çıkıyor

MKE Ankaragücü Atsor, TVF Kadınlar 2. Lig Play-Off finallerine emin adımlarla yürümek için sahaya çıkıyor. Ankara ekibi TVF Kadınlar Yarı Final ilk maçında Eskişehir'de Fenerbahçe Abaga Jewellery ile karşı karşıya gelecek. 

Başkent ekibi MKE Ankaragücü Astor ile Fenerbahçe Abaga Jewellery arasındaki mücadele Eskişehir Osmangazi Spor Salonu'nda oynanacak. Zorlu mücadele saat 18.30'da başlayacak.

MKE ANKARAGÜCÜ ASTOR ŞARJ YARI FİNALE NASIL GELDİ?

Çeyrek finalleri Kütahya'da oynayan MKE Ankaragücü Astor Şarj; Mehmet Erdem Marmara Akademi, Ayancık Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesini üst üste günler oynadığı maçlarda 3-0'lık skorlarla set vermeden mağlup etti.

MKE ANKARAGÜCÜ'NÜN YARI FİNAL GRUBU ZORLU

Kadınlar 2. Lig Play-off yarı final etabında 2. Grupta yer alan MKE Ankaragücü Astor Şarj'ın grubunda Fenerbahçe Abaga Jewellery, Söke Belediye Saldos Voleybol ve Bozüyük Belediye Eğitim ve Spor Kulübü bulunuyor.

Fenerbahçe Abaga Jewellery'inin ardından grupta diğer maçlarına 24 Şubat Perşembe saat 16.30'da çıkacak olan MKE Ankaragücü Astor son maçında ise 25 Şubat saat 17.30'da Bozüyük Belediye Eğitim ve Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin büyüme beklentileri belli oldu! GSYH'nin artacağı tahmin edildi

Türkiye'nin büyüme beklentileri belli oldu! GSYH'nin artacağı tahmin edildi