ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin "İstanbul'a kazanmak için gideceğiz"

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin "İstanbul'a kazanmak için gideceğiz"

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçı ile başladı. Golsüz biten maçta MKE Ankaragücü'nün etkili oyunu takdir topladı. Maç sonu konuşan Hüseyin Aytekin turu geçme yolunda inançlarının tam olduğunu söyledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin "İstanbul'a kazanmak için gideceğiz"

Seyir zevki yüksek maçta MKE Ankaragücü ev sahibi olmasının da verdiği avantaj ile maçta etkili bir oyun ortaya koymuştu. Rakip takımın isabetli şut atamadığı maçta Başkent ekibinin oyunu takdir toplamıştı.

Maçın ardından konuşan Aytekin oyunun üstünlüğünün tamamen kendilerinde olan bir maç oynandığını söyledi. MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin “Rövanş karşılaşmasına çok avantajlı bir skorla gidebilirdik, fakat bunu başaramadık. Geçen sene yarı finalde elendiğimiz Türkiye Kupası’nda, bu sezon finalde olmak istiyoruz. İstanbul’a  mutlak kazanmak için gideceğiz. Henüz kaybedilen bir şey yok. Final için sadece 1 galibiyet kaldı” dedi.

MORUTAN'DAN ÜZÜCÜ HABER 

MKE Ankaragücü'nün bu sezon en etkili futbolcularından olan Morutan dün akşam oynanan maçta sakatlanmış ve oyuna devam edememişti. Kulüp tarafından yapılan açıklamada ise Rumen futbolcunun aşil tendonunun koptuğu açıklanmıştı. Bu konu hakkında da konuşan MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin “Olimpia Morutan takımımız için çok değerli bir oyuncu. Aynı zamanda örnek bir profesyonel. Çok talihsiz bir sakatlık yaşadı. En kısa sürede operasyon geçirecek. Ortalama 7-8 aylık bir dönem futboldan uzak kalacak. Ama daha güçlü döneceğinden eminim” ifadelerini kullandı.

"KUPA MAÇINI GERİDE BIRAKTIK"

Oynanan maçtaki performanstan memnun olduklarını aktaran fakat önlerinde zorlu bir lig süreci olduğuna vurgu yapan Hüseyin Aytekin lige odaklandıklarını söyledi. Aytekin “Şimdi önümüzde Çaykur Rizespor karşılaşması var. Onlar da ligde hedefi olan bir kulüp. Ligin mesafesi artık çok kısaldı. Oradan da galibiyetle ayrılıp ligin alt bölgesinden uzaklaşmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Taraftarlarda MKE Ankaragücü'ne desteklerini sürdüreceklerini ifade ediyor. Kulüp yönetimi ve oyuncularda taraftarların desteklerinin önemli olduğunu belirterek kendilerine teşekkür ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Valiliği şimdi duyurdu! Görüş kalitesi düşecek Ankara'nın üzerinden toz bulutları dolaşacak

Ankara Valiliği şimdi duyurdu! Görüş kalitesi düşecek Ankara'nın üzerinden toz bulutları dolaşacak