ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin'den Konyaspor maçının ardından açıklamalar!

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin'den Konyaspor maçının ardından açıklamalar!

Bugün MKE Ankaragücü ile Konyaspor maçının tamamlanmasının ardından MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin'den maç hakkında açıklamalara yer verildi.
yazar
Sinem GÜVEN
MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin'den Konyaspor maçının ardından açıklamalar!

MKE Ankaragücü ile Konyaspor maçının 1-0 sona ermesinin ardından mağlup olan MKE Ankaragücü'nün Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, maç sonrasında son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yapılan bu açıklamalarda maçın son dakikalarındaki tartışmalı penaltı pozisyonu ve Eryaman Stadyumunun zemini hakkında açıklamalara yer verildi. 

KONYASPOR MAÇININ ARDINDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Tamamlanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Aytekin'in açıklamaları şu şekilde verildi;

"Transfer dönemi sonrası ilk karşılaşmamızdı. Kazanmak istiyorduk, asında iyi de mücadele ettik. Fakat son dakikalarda tartışmalı bir pozisyon var, oyuncularımızın hepsi pozisyonu net bir şekilde rakip oyuncunun eline değdiğini söylüyor. Aslında net bir penaltı. Bakın futbol çok maliyetli bir oyun çok ciddi emek gerektiren bir oyun şu an transfer döneminde yöneticilerimiz çok ciddi bir çalışma yaptı. Çok ciddi maliyetlerle, fedakarlıkla sahaya çıkıyoruz, her karar her düdük çok önemli çünkü her takımın kaderini etkiliyor. Üzgünüz, haftaya Galatasaray karşılaşmamız var, o maça hazırlanacağız. İnşallah bugün burada alamadığımız 3 puanı orada almak istiyoruz

Zemin çok tartışılıyor. Şunu net bir şekilde söylemem lazım. 4-5 gün içinde 3 maç oynandı. Sonra TFF statta denetim ve denetim sonrasında Gençlerbirliği-Trabzonspor maçını oynattı. Şu an 9 günlük ara var. Çok ciddi çalışma yapılıyor. O gün sahanın daha ileride olacağı kesin. Hava şartları da iyi. Bu nasıl bir tartışma konusu şaşkınız. Bu konunun bir yerlere çekilmesini istemiyoruz. O gün 20.000 seyircimizle Galatasaray'a karşı oynayacağız. Manipüle edilmesini istemiyorum. Tartışmaları anlamıyorum."
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu!

MKE Ankaragücü Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu!