ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü, Beşiktaş maçın ilk hazırlıklarını tamamladı!

MKE Ankaragücü, Beşiktaş maçın ilk hazırlıklarını tamamladı!

Yarın MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında gerçekleştirilecek olan yarı final maç öncesinde MKE Ankaragücü hazırlıklarını tamamladı.
yazar
Sinem GÜVEN
MKE Ankaragücü, Beşiktaş maçın ilk hazırlıklarını tamamladı!

MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın Beşiktaş ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarını tamamladı. Yarın gerçekleştirilecek olan maç öncesinde Başkent takımı antrenmanlarını tamamlayarak pas çalışmalarını yaptı.

Kupada son 4 takım arasına kadar gelmeyi başaran MKE Ankaragücü Beşiktaş ile oynayacağı maçlardan kazanan olarak ayrılmak ve finale yükselmek istiyor.

MKE ANKARAGÜCÜ, BEŞİKTAŞ MAÇ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI!

Kulübün açıklamasına göre, Beştepe Tesisleri'nde teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra pas çalışması yaptı.

Başkent ekibi, antrenmanın ikinci bölümünde ise teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi. MKE Ankaragücü'nde cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı devam eden Alper Uludağ bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Yarın oynanacak karşılaşma Eryaman Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak.

Ligdeki maçta deplasmanda olan MKE Ankaragücü bu maçta ise evinde olacak. 23 Nisan Salı (yarın) Ankara Eryaman Stadyumu'nda 20:30'da oynanacak maçta avantajı eline almak isteyen Başkent ekibi maça odaklanmış durumda. Taraftarlar ise büyük bir heyecan ile yarın gerçekleştirilecek olan maç için adeta saat sayıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB'den İzmir 1-2 Caddeleri Kentsel Tasarım Projesi!

ABB'den İzmir 1-2 Caddeleri Kentsel Tasarım Projesi!