ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü - Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta, hangi kanalda

MKE Ankaragücü - Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta, hangi kanalda

Türkiye Kupasında büyük heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Son 4 takımdan 2 takımın finale uzanacağı bu turda kıyasıya mücadeleye sahneler olması bekleniyor. Günün ilk maçı Ankaragücü - Beşiktaş arasında oynanacak.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
MKE Ankaragücü  -  Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta, hangi kanalda

Türkiye Kupası yarı final maçları bugün oynanacak maç ile başlayacak. Kötü başladığı sezonu kupa ile tamamlamak isteyen Beşiktaş ile uzun yıllar sonra yeniden kupa kazanmak isteyen MKE Ankaragücü kozlarını kupada paylaşacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI HEYECANI DEVAM EDİYOR

İki takım 4 gün önce ligde karşılaşmış ve mücadelenin kazananı Ankaragücü olmuştu. Bu sonucun ardından takımlar bu sefer kupada karşı karşıya gelecek. Maçın rövanşı öncesinde her iki takımda Ankara'da avantajı kapan taraf olmak istiyor. Futbolseverlerin sonucunu büyük bir merakla beklediği mücadele öncesi maçın başlama saati ve hangi kanalda oynanacağı şeklinde sorular merak konusu oldu.

MKE Ankaragücü ile Beşiktaş ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı bugün saat 20:30'da oynanacak. Ankara Eryaman Stadyumunda oynanacak bu büyük mücadele ATV'den yayınlanacak. 

ANKARAGÜCÜ YILLAR SONRA KUPA SEVİNCİ YAŞAMAK İSTİYOR

Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun yönetimindeki MKE Ankaragücü Türkiye Kupasını en son 1980-1981 sezonunda kazanmıştı. O zamandan bu zamana kadar Ziraat Türkiye Kupasını kazanamayan Başkent ekibi üst üste ikinci defa yarı finale kalmayı başardı. Geçen sezon yarı finalde Başakşehir'e elenen Ankaragücü bu sezon yarı finalinde ötesine geçmek için mücadele verecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'dan kalkan Mezopotamya Ekspresi ilk seferini tamamladı

Ankara'dan kalkan Mezopotamya Ekspresi ilk seferini tamamladı