ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü - Beşiktaş ZTK Yarı Final maçı biletleri satışa sunuldu

MKE Ankaragücü - Beşiktaş ZTK Yarı Final maçı biletleri satışa sunuldu

Ziraat Türkiye Kupasında finale çok az bir süre kaldı. Yarı finaldeki son 4 takım kupayı kazanmak ve Avrupa'da mücadele etmek istiyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
MKE Ankaragücü  - Beşiktaş ZTK Yarı Final maçı biletleri satışa sunuldu

Cuma günü oynanan lig maçında Beşiktaş evinde MKE Ankaragücü 2-0 geçmiş ve ligde haftalar sonra galip gelmişti. Maçtan yenik ayrılan başkent ekibi kupaya odaklandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ligdeki konumundan çok farklı bir konumda bulunan MKE Ankaragücü yarı final turuna kadar gelmeyi başarmıştı. Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun öğrencileri ligde yenildiği Beşiktaş'ı kupada elemek ve finale gitmek istiyor.

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

MKE Ankaragücü tarafından yapılan açıklamada 23 Nisan Salı günü saat 20:30'da Ankara Eryaman Stadyumunda oynanacak maçın biletleri satışa sunulduğu duyuruldu. Ankara İl Güvenlik Kurulu'nun güvenlik gerekçesiyle Beşiktaş taraftarının stada alınmayacağını açıkladığı mücadelenin bilet fiyatları şu şekilde oldu;

Kuzey Tribünü: 300 TL
Güney Tribünü: 300 TL
VIP SOL: 600 TL
VIP SAĞ 600 TL 
Doğu Tribünü: 450 TL

BAŞKENTLİ FUTBOL SEVERLERİN YOĞUN İLGİSİ BEKLENİYOR

Ligde aldığı mağlubiyeti kupadaki yarı final ilk turunda telafi etmek isteyen MKE Ankaragücü taraftarının desteği ile evinde kazanmak istiyor. Son oynanan maçta kart cezasından dolayı takımın başında olamayan Teknik Direktör Emre Belözoğlu bu maçta sahada olabilecek. 

Bu maçın rövanşı ise 7 Mayıs günü İstanbul'da oynanacak. Kazanan takım 23 Mayıs'ta oynanacak finale çıkmaya hak kazanacak. Maçların bol mücadeleli geçmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da günlerdir beklenen fırtına ve yağışlar başladı

Ankara'da günlerdir beklenen fırtına ve yağışlar başladı