ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü bugün Beşiktaş ile kupada finale çıkmak için karşılaşacak

MKE Ankaragücü bugün Beşiktaş ile kupada finale çıkmak için karşılaşacak

Üst üste bir kez daha kupada yarı final oynama başarısı gösteren başkent ekibi geçen sene ulaşamadığı kupa hedefine bu sezon ulaşmak istiyor. Camia olarak final ve kupa hedefine odaklanan Ankaragücü maç saatini beklemeye başladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
MKE Ankaragücü bugün Beşiktaş ile kupada finale çıkmak için karşılaşacak

Ülkemizde profesyonel liglerin bitmesine az kala sonucu merakla beklenen turnuvalardan birisi de Ziraat Türkiye Kupası oldu. Kupada yarı finale kalan 4 takımında iddiasını sürdürmesi ve kupayı en önemli hedefi yapması taraftarların da kupa maçlarına ilgisini arttırdı.

İLK FİNALİST BU AKŞAM BELLİ OLUYOR

Ligde düşme tehlikesini üzerinden atmak isteyen MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupasında yarı finale kalan 4 takımdan birisi olmuştu. Nisan ayında oynanan yarı final ilk maçında evinde Beşiktaş ile golsüz berabere kalan Başkent temsilcisi bu skorun avantajından deplasmanda yararlanıyor.

Finale gitme şansını eşit bir şekilde sürdüren MKE Ankaragücü cephesinden ligde oynanan son maçın ardından tüm konsantrasyonun bu maça verildiği şeklinde ifadeler gelmişti. Son yılların en kötü performansına sahip sezonlarından birisini yaşayan Beşiktaş'ta da kendileri için kupanın bu sezonun en büyük tesellisi olacağı dile getirilmişti.

KUPANIN KAZANANI AVRUPA'YA GİDECEK

Taraftarlarında yoğun bir ilgi göstermesi beklenen maçın kazananı kupanın ilk finalisti olacak. 23 Mayıs'ta oynanacak finalin kazananı gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'ne Play-Off turundan katılma hakkını elde edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Manga konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara Manga konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?