ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Christian Bassogog transferini açıkladı

MKE Ankaragücü Christian Bassogog transferini açıkladı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Christian Bassogog ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
MKE Ankaragücü Christian Bassogog transferini açıkladı

MKE Ankaragücü transferlere imza atmaya devam ediyor. Anlara ekibi 28 yaşındaki Kamerunlu sağ kanat oyuncusu Christian Bassogog ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

MKE Ankaragücü'nde transfere ilişkin yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Christian Bassogog ile kulübümüze transferi için anlaşmaya varıldı.

Christian Bassogog ile kulübümüz arasında 1,5 yıllık sözleşme imzalandı, imza törenine Başkanımız İsmail Mert Fırat, Futbol Şube Sorumlumuz Yusuf Buğra Tanık, Genel Saymanımız Mehmet Şahin ve Sportif Direktörümüz Yılmaz Bal katıldı" ifadelerine yer verildi.

MKE ANKARAGÜCÜ FIRSAT TRANSFERİ YAPABİLİR

Transfer çalışmalarına son gündede devam eden MKE Ankaragücü, Gaziantep FK'nin de ilgilendiği Christian Bassogog'u kadrosuna kattı. Ankara ekibi bir fırsat transferi olması durumunda transferin son anlarında kadrosuna yerli bir oyuncu katacak.

Ankaragücü kadorsuna ara transfer döneminde şu ana kadar 5 oyuncu kattı. Başkent ekibi İtalya'nın Verona kulübünden Riccardo Saponara, Adana Demirspor'dan milli kaleci Ertaç Özbir,  Belçika'nın Anderlecht takımından Alexis Flips, Galatasaray'dan 21 yaşındaki sol bek Kazımcan Karataş ve 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Christian Bassogog'u kadrosuna kattı.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
12 Şubat Pazartesi 23.59'a kadar vaktiniz var! Fiyatı 70 TL birden artacak

12 Şubat Pazartesi 23.59'a kadar vaktiniz var! Fiyatı 70 TL birden artacak