ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü, Ertaç Özbir'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu!

MKE Ankaragücü, Ertaç Özbir'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu!

İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlık sonucunda hastaneye kaldırılan ve sağlık durumu merak konusu olan kaleci Ertaç Özbir hakkında MKE Ankaragücü tarafından açıklamalara yer verildi.
yazar
Sinem GÜVEN
MKE Ankaragücü, Ertaç Özbir'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu!

Bugün Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Ankaragücü, İstanbulspor'u konuk etti. Gerçekleşen bu karşılaşmada ise bir pozisyonda Ertaç Özbir'in sakatlandığı öğrenildi. Sakatlık durumu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından konuya ilişkin MKE Ankaragücü tarafından açıklamalara yer verildi.

MKE ANKARAGÜCÜ ÖZBİR'İN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Yaşadığı sakatlığın ardından sağlık durumunun nasıl olduğu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından resmi sosyal medya X hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Bu paylaşımda yapılan açıklamalar ise şu şekilde verildi;

"İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası kafa travması şüphesi ile hastaneye kaldırılan Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Ertaç Özbir'in, yapılan ilk tetkikler sonucunda sağlık durumu iyi olup tedbir amaçlı geceyi hastanede geçirecektir.

Ertaç Özbir'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz."

Yapılan bu açıklamalar çerçevesinde de ilk olarak sakatlık sonucu her ne kadar kafa travması gibi rahatsızlıklar göz önünde bulundurulsa da şu an sağlık durumunun iyi olduğunun altı çizildi. Bununla birlikte de bu gece tedbir amaçlı olarak hastanede kalacak olan Özbir'in, henüz maçlara ne zaman döneceğinin de bilinmediği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Şimşek'ten açıklama geldi! İlk çeyrekte pozitif katkı bekliyoruz

Bakan Şimşek'ten açıklama geldi! İlk çeyrekte pozitif katkı bekliyoruz