ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca Kulüpler Birliği Toplantısı'na katıldı

MKE Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca Kulüpler Birliği Toplantısı'na katıldı

Trendyol Süper Lig ekiplerin MKE Ankaragücü'nün eski Başkanı Faruk Koca,
MKE Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca Kulüpler Birliği Toplantısı'na katıldı

Kulüpler Birliği Vakfı İstanbul, Maslak'ta toplantı gerçekleştirdi. MKE Ankaragücü Kulübü’nün eski Başkanı Faruk Koca, Kulüpler Birliği Vakfı’nın davet ile veda etmek için toplantıya katıldı. Faruk Koca, toplantıda Trendyol Süper Lig takımlarının başkan ve yöneticilerine veda etti.

Kulüpler Birliği Toplantısının ilk bölümünde yer alan Koca, Süper Lig takımlarının başkan ve yöneticilerine veda ettikten sonra toplantıdan ayrıldı. 

Toplantıdan ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Faruk Koca, "Vedalaşmak için geldim. 1,5 yıl beraber çalıştık. Vedalaşmak, helalleşmek istedim. Birlikte mesaimiz oldu. Sağ olsunlar bugün gelmemi istediler, ben de bu sebeple geldim. Olayı anlattım. Sağ olsunlar dikkate aldılar. Futbolda bu saatten sonra inşallah bu olay üzerine bazı hakem kararları ve futbolun marka değeri için düzelme vesilesi olur. Bekliyoruz" diye konuştu.

Yargı sürecinin devam ettiğini belirten Faruk Koca, futbolla ve bu olaylarla ilgili bir değerlendirme yapacağını ama bugün olmadığını aktardı.

KOCA'YI ALİ KOÇ UĞURLADI

MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'yı Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarılarak ve dışarı çıkarak uğurladı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da boya imalathanesinde yangın

Ankara'da boya imalathanesinde yangın