ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü evinde Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti

MKE Ankaragücü evinde Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'de düşme hattını yakından ilgilendiren maç nefes kesen anlara sahne oldu. Seyir zevki yüksek mücadelenin galibi başkent ekibi oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
MKE Ankaragücü evinde Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti

Haftalardır iyi bir görünümden uzak performans sergileyen MKE Ankaragücü altın değerinde bir üç puanı hanesine yazdırdı. Eryaman Stadyumu'nda seyircisinin önünde oynamanın avantajını iyi kullanan başkent ekibi mücadeleden gülen taraf olarak ayrıldı.

İYİ OYUN GALİBİYETİ GETİRDİ

Geçtiğimiz günlerde Yabancı VAR hakemi kararından dolayı pek çok futbol severin ayrı bir şekilde dikkatini çeken mücadele MKE Ankaragücü etkili oyunu ile dikkat çekti.

Henüz ilk dakikalarda gol yemesine rağmen oyundan kopmayan MKE Ankaragücü 3 puanı 3 gol ile kazandı. 7. dakikada Jevtovic'in golüne karşı 24. dakikada Ali Sowe gol attı fakat gol VAR'dan döndü.

Bu kararın dakikalar sonrasında sahneye Ankaragücü'nün formda oyuncusu Efkan Bekiroğlu çıktı. Bekiroğlu 38'de attığı gol ile maçı 1-1'e getirdi.

PEŞ PEŞE GOLLER TARAFTARI SEVİNCE BOĞDU

İkinci yarıda 3 puan isteğini açıkça ortaya koyan MKE Ankaragücü'nde VAR ile golü iptal edilen Ali Sowe bir kez daha sahneye çıktı ve 65'te maçı 2-1'e getirdi. Mücadelede son sözü Efkan Bekiroğlu söyledi. Bekiroğlu kendisinin 2.  takımının 3. golünü atarak maçın skorunu belirledi.

Maç sonu büyük bir sevinç yaşayan Ankaragücü bu sonucun ardından puanını 37'e yükseltti ve düşme hattı ile arasındaki farkı açtı. Düşme potası içinde yer alan Gaziantep FK ise maç sonu üzüntü hakim oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beypazarı'nda bayramlaşma etkinliği ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti

Beypazarı'nda bayramlaşma etkinliği ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti