ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü evinde İstanbulspor ile berabere kaldı

MKE Ankaragücü evinde İstanbulspor ile berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında MKE Ankaragücü konuk ettiği İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı.
MKE Ankaragücü evinde İstanbulspor ile berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında MKE Ankaragücü evinde İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynana mücadele 1-1 berabere bitti. MKE Ankaragücü'nün golünü 53. dakikada Bassogog atarken konuk ekip İstanbulspor'un golünü 45+8. dakikada Loshaj attı.

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

12. dakikada Tolga Ciğerci ile MKE Ankaragücü kaelyi yokladı. Sol da topu alan ve içeri kat eden Pedrinho yayın gerisindeki Tolga ile oynadı. Tolga ayak içi ile düzeltip vurdu top üstten auta gitti.

14. dakikada Ankaragücü yine soldan tehlikeli geldi. Tasos ceza sahası içi son çizgisine indi içeri çevirdiği ve savunmanın karşıladığı top Bassogog'un önünde kaldı. Kamerunlu oyuncu sol ayak içi uzak köşeye vurdu top yandan auta gitti.

15. dakikada Ertaç kalesinde devleşti. Hızlı gelişen atakta Mendy'nin savunma arkasına gönderdiği pasta Emir Kaan kaleci ile karşıya kaldı ve sağ içi vurdu fakat Ertaç Özbir geçit vermedi.

33. dakikada MKE Ankaragücü, Chiristian Bassogog ile tehlikeli oldu. Ceza yayının üzerinden sol ayak içi vurdu top üstten auta gitti.

38. dakikada MKE Ankaragücü’nde Ertaç Özbir kırmızı kart gördü.  İstanbulspor orta alanından savunma arkasına atılan topa Emir Kaan Gültekin koştu. Ceza sahası yayının soluna açılan topa kalesini terk eden Ertaç’ın hamlesinde iki oyuncuda yerde kaldı. Hakem Muhammet Ali Meteoğlu, Ertaç Özbir’e tereddütsüz kırmızı kartını gösterdi.

45+8. dakikada Florian Loshaj ile İstanbulspor 1-0 öne geçti. Ön alanda yapılan baskının ardından topu kapan Loshaj, Ali Kaan'ı güzel bir çalımla geçerek yakın köşye vurdu ve müthiş bir gole imza attı.

İlk yarı Loshaj'ın golü ile sona erdi ve takımlar soyunma odasına 1-0 İstanbulspor üstünlüğü ile gitti.

İkinci yarıya etkili başlayan MKE Ankaragücü, Christian Bassogog ile skora denge getirdi. Tolga'nın uzu  pasında ceza sahası solunda topla buluşan Bassogog topuna sağına çekerek yerden vurdu ve uzak köşeden top ağlara gitti.

62. dakikada Ali Sowe kale ağzında topa ıska geçti. Soldan Flips'in yaptığı ortada kale önünde bulunan Ali Sowe yükseldi fakat topa ıska geçti.

MKE Ankaragücü üstünlük sayısına yaklaştı. 79. dakika Flips'in soldan kullandığı kornere savunmadan gelen Atakan Çankaya yükseldi top Alper'in kucağında kaldı.

80. dakika yine Flips ve Atakan işbirliğinde gol sesi çıkmadı. Bu kez sağdan kullanılan kornerde Atakan etkili vuramadı ve top kalecide kaldı.

Karşılaşmanın kalan bölümünde MKE Ankaragücü'nün pozisyonları olsa da başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Tahsin Kemer - Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mart 2024 Evde bakım maaşı ne zaman hesaplara yatacak?

Mart 2024 Evde bakım maaşı ne zaman hesaplara yatacak?