ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşmasının biletleri satışa çıktı

MKE Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşmasının biletleri satışa çıktı

MKE Ankaragücü'nün Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Fenerbahçe'yi konuk edeceği mücadelenin biletleri satışa çıktı.
MKE Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşmasının biletleri satışa çıktı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında MKE Ankaragücü - Fenerbahçe ile evinde karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 27 Şubat Salı saat 20.45'te oynanacak. MKE Ankaragücü Kulübü mücadelenin biletlerinin satışa çıkarıldığını açıkladı.

Buna göre Eryaman Stadyumu'nda MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali mücadelesinin maç biletlerinin fiyatı şu şekilde:

Kuzey ve Güney Tribünü 1600 lira, Doğu Tribünü 1700 lira, VIP Sol ve Sağ 1800 lira, Misafir Tribünü 2000 lira şeklinde satışa sunuldu.

Karşılaşmanın tribünde izlemek isteyen taraftarlar Passolig'in internet sitesi ve uygulamasından bilet alabilecekler.

MKE ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI İLE MORAL BULMAK İSTİYOR 

Trendyol Süper Lig'de son dönemde iyi sonuçlar almıyor. Başkentin sarı-lacivertli ekibi son 5 maçta sahadan galibiyetle ayrılamadı ve 1 beraberlik ile 4 mağlubiyet aldı. Aldığı bu sonuçların ardından taraftarını kupada mutlu etmek isteyen MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Süper Lig ve Türkiye Kupasında şampiyonluk hedefleyen zorlu rakibini mağlup ederek taraftarlarını yeniden mutlu etmke ve moral depolamak istiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçe sakinleriyle bir arada!

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçe sakinleriyle bir arada!