MKE Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Tanık Trabzonspor maçı için "İpler Bizim elimizde" dedi

MKE Ankaragücü ligin son haftasında, Süper Lig'e tamam ya da devam diyecek. Başkent ekibi deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

MKE Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Tanık Trabzonspor maçı için "İpler Bizim elimizde" dedi

ANKARA (AA) - Ankara'nın şu anda Süper Lig'deki tek takımı olan MKE Ankaragücü bu unvana seneye de sahip olmak istiyor. Ligde son haftalarda camia için kötü sonuçlar alan sarı lacivertliler deplasmanda kazanmaları halinde sezonu ligde tamamlamış olacak.

“KAZANDIĞIMIZ TAKDİRDE LİGDE KALIYORUZ”

Pazar günü oynanacak maç öncesi MKE Ankaragücü cephesinden taraftarlara yönelik birleştirici ve umut veren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda bir röportaj veren MKE Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Tanık içinde bulundukları durumdan dolayı üzgün olduklarını ifade etti. Tanık düşme ihtimali ile ilgili avantajlı olanların kendilerinin olduğunu belirtti.

MKE Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Tanık Trabzonspor maçı için "İpler Bizim elimizde" dedi

Tanık yaptığı açıklamada “Ligde bulunduğumuz pozisyondan asla memnun değiliz ve bunun değerlendirmesi elbette yapılacaktır. Öncelikle son 90 dakikada camia olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Hala bütün ipler bizim elimizde. Kazandığımız takdirde diğer karşılaşmaların skorlarından bağımsız olarak ligde kalıyoruz” şeklinde konuştu.

“ANKARAGÜCÜ'NÜN SÜPER LİG'DE KALMASI GEREKİYOR”

Oyuncuların bu maçın önemini farkında olduğunu ve hazırlıklarını bu çerçevede sürdürdüklerini ifade eden Tanık “Son düdüğe kadar taraftarlarımızın desteğiyle her oyuncumuz maksimumunu ortaya koyacak ve takımımızı ligde tutacaktır. Ankaragücü'nün mutlaka ait olduğu Süper Lig'de kalması gerekiyor. Süper Lig'de en uzun süre yer alan takımlardan biri olan Ankaragücü'müzün mutlaka yoluna burada devam etmesi gerekiyor.” dedi.

Başkent ekibi ligin son maçını 26 Mayıs'ta oynayacak. Ankaragücü Bu maçı kazandığı takdirde hiç bir sonuca bakmadan ligde kalmayı garantilemiş olacak.

SONRAKİ HABER