ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü, Galatasaray'dan Kazımcan Karataş'ı sezon sonuna kadar kiraladı!

MKE Ankaragücü, Galatasaray'dan Kazımcan Karataş'ı sezon sonuna kadar kiraladı!

Bugün MKE Ankaragücü tarafından yapılan açıklamalara göre Kazımcan Karataş'ın sezon sonuna kadar Galatasaray'dan kiralandığı öğrenildi.
yazar
Sinem GÜVEN
MKE Ankaragücü, Galatasaray'dan Kazımcan Karataş'ı sezon sonuna kadar kiraladı!

Trendyol Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü tarafından bugün yapılan açıklamalara göre  Galatasaraylı Kazımcan Karataş'ı sezon sonuna kadar kiraladığı öğrenildi.

MKE ANKARAGÜCÜ KAZIMCAN KARATAŞ'I SEZON SONUNA KADAR KİRALADI!

Bu çerçevede transferi kulübün kuruluş yıldönümüne vurgu yapılarak saat "19.10"da sosyal medyada açıklayan sarı-lacivertliler, 21 yaşındaki futbolcuyla sezon sonuna kadar anlaşma imzaladığını duyurdu.

Aktarılan bilgilere göre bu sezon Galatasaray'la 12 resmi maça çıkan sol bek Kazımcan, alt yaş kategorilerinden 26 kez milli takım forması giydi.

KAZIMCAN KARATAŞ KİMDİR?

16 Ocak 2003 tarihinde İzmir'de soğan Kazımcan Karataş, henüz 6 yaşındayken Altay'ın altyapısına girdi. Yapılan açıklamalara göre ilk çıkışını Ocak 2020'de 1. Lig'de yaptıktan kısa bir süre sonra kulüple ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. Sonrasında Altay ile profesyonel ilk maçında 6 Kasım 2021'de Süper Lig'de Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Kariyerinin devamında 1 Temmuz 2022'de Galatasaray, Kazımcan Karataş ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Sonrasında futbolcu ile 2022-23 sezonundan başlayarak 5 sezonluk anlaşmaya varıldığı açıklandı. Buna göre genç futbolcunun transferi için Altay'a 1.150.000 Euro bonservis bedeli ödenecekti. Galatasaray ile ilk formasını 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü, maçın 77. dakikasında oyuna girerek Galatasaray'ın evinde 0-1 kaybettiği Giresunspor maçında giydi.

Bugün yapılan son dakika açıklamasına göre ise MKE Ankaragücü'nün Karataş'ı sezon sonuna kadar Galatasaray'dan kiraladıkları açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti Başkanı Akşener'den emekli maaşı açıklaması! En düşük maaş asgari ücret kadar olmalıdır

İYİ Parti Başkanı Akşener'den emekli maaşı açıklaması! En düşük maaş asgari ücret kadar olmalıdır