ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçının hakemi belli oldu

MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçının hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'de bitime sadece 7 hafta kaldı. 31 maç haftası yaşanan ligde gözler bu hafta oynanacak maçlara çevrildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçının hakemi belli oldu

Başkent'in ülkemizdeki en üst düzey futbol ligi olan Trendyol Süper Lig'deki tek temsilcisi MKE Ankaragücü evinde hanesine bir 3 puan daha yazdırmak istiyor. Hafta sonu evinde oynayacağı Gaziantep FK maçına odaklanan MKE Ankaragücü maçın hakeminin belli olduğunu duyurdu.

MAÇIN HAKEMİ AÇIKLANDI

Kulüpten taraftarlarına yapılan açıklamada 13 Nisan Cumartesi günü Eryaman Stadyumu'nda oynanacak maçın hakeminin Ali Şansalan olacağı bilgisi verildi. TFF'nin dijital atama ile yapıldığını duyurduğu hakem atamaları kapsamında Şansalan'ın yardımcılıklarını Abdullah Uğur Sarı ve Gökhan Barcın yapacak. Maçın 4. hakemi ise Yiğit Arslan olarak belirlendi.

31 hafta sonunda 34 puanla ligin 14. sırasında yer alan MKE Ankaragücü kalan tüm maçlarını kazanmayı tek seçenek olarak görüyor. Bulunabileceği en iyi sırada yer almak için çalışmalarını sürdüren Başkent temsilcisi Ziraat Türkiye Kupası'nda da yarı finalde Beşiktaş'ı eleyip finale, finalde de kupaya uzanmayı istiyor.

“ANKARAGÜCÜ'NÜ LİMANA YANAŞTIRACAĞIZ”

Hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu 'da geçen hafta berabere kalınan Antalyaspor maçı sonrasında “Biraz zor olacak ama sağ salim MKE Ankaragücü'nü limana yanaştıracağız” şeklinde konuşmuştu. 

Ankaragücü taraftarları da sosyal medya üzerinden ve stadyumlarda maçlarda takımlarını her zaman destekleyeceklerini ve yanlarında olacaklarını dile getirmişlerdi. 13 Nisan saat 16:00'da oynanacak maçta da benzer anların yaşanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da siyasi partiler arasında bayramlaşma trafiği yaşandı

Ankara'da siyasi partiler arasında bayramlaşma trafiği yaşandı