ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü ile Ankara Üniversitesi iklim değişikliğiyle mücadele için iş birliği yaptı!

MKE Ankaragücü ile Ankara Üniversitesi iklim değişikliğiyle mücadele için iş birliği yaptı!

Bugün yapılan açıklama ile birlikte MKE Ankaragücü ile Ankara Üniversitesi arasında iklim değişikliğiyle mücadele için iş birliğine imza atıldığı öğrenildi.
yazar
Sinem GÜVEN
MKE Ankaragücü ile Ankara Üniversitesi iklim değişikliğiyle mücadele için iş birliği yaptı!

MKE Ankaragücü Kulübü ile Ankara Üniversitesi arasında iklim değişikliğine dikkati çekmek için iş birliği yaptığını duyurdu. Bu kapsamda farkındalığı artırmak amacı ile de 5 ile 9 yaş arasındaki çocuklara eğitimlere başlandığı belirtildi. Çocuklara ise katılım sağladıkları için sertifika verildi.

MKE ANKARAGÜCÜ İLE ANKARA ÜNİVERSİTESİ ARASINDA ANLAŞMA İMZALANDI!

Konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre Sarı-lacivertli kulüp, iş birliği kapsamında çevre koruma bilinci ve farkındalığını artırmak için 5 ile 9 yaş arasındaki çocuklara eğitimlere başlandığını ifade etti.

Gerçekleştirilen bu organizasyona Ankara Üniversitesi İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Anabilim Dalı Başkanı İlkay Dellal, MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aytekin ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Cem Özkan katıldı.

Organizasyon kapsamında Minik Ankaragüçlüler ve aileleri, bugün Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Böcek Şenlik Okulunda böceklerle ekoloji eğitimi aldı.

Bugün sağlanan anlaşmanın yanı sıra çocukların ve ailelerinin ilgiyle izlediği ve aktif olarak katıldığı eğitimde, böceklerin ekosistem içindeki görevleri ve önemi anlatıldı. Bununla birlikte eğitim için katılım gösteren tüm çocuklara sertifika verildiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Market alışverişi yapmadan mutlaka başvurun! Ziraat Bankası tam 400 TL hediye edecek

Market alışverişi yapmadan mutlaka başvurun! Ziraat Bankası tam 400 TL hediye edecek