ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü ligde kritik viraja giriyor

MKE Ankaragücü ligde kritik viraja giriyor

Trendyol Süper Lig'de son haftalarda başarısız sonuçlara imza atan ve düşme hattına yaklaşan MKE Ankaragücü'nü önemli maçlar bekliyor.
MKE Ankaragücü ligde kritik viraja giriyor

Trendyol Süper Lig'de 6 maçtır galibiyete hasret olan MKE Ankaragücü'nün düşme hattı ile arasında yalnızca 1 puan fark kaldı. Süper Lig'de son 10 haftaya girilirken MKE Ankaragücü'nü kritik mücadeleler bekliyor.

Başkent ekibi yakın fikstürde deplasmanda Yılport Samsunspor'a konuk olurken Eryaman Stadyumu'nda Rams Başakşehir'i konuk edecek ardından deplasmanda Bitexen Antalyaspor ve evinde Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. 

SAMSUNSPOR VE GAZİANTEP FK MAÇI OLDUKÇA ÖNEMLİ 

Başkentin sarı - lacivertli takımı içi deplasmanda oynayacağı Samsunspor ve evindeki Gaziantep FK mücadeleleri büyük önem taşıyor.

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de 28 maçta 6 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonucunda topladığı 30 puan ile 15. sırada yer alıyor.

Yılport Samsunspor ise 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet ile topladığı 33 puan ile 12. sırada yer alırken Gaziantep FK 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyet sonucunda 28 puan ile 18. basamakta bulunuyor.

Süper Lig'de düşme hattındaki takımların yakın puan ile art art da sıralandığı düşme hattında MKE Ankaragücü'nün direkt rakiplerinden alacağı galibiyetler, başkent ekibine nefes aldıracak. Sarı lacivertliler hata yapmadan bu maçları kazanmak ve alt sıralardan uzaklaşmayı amaçlıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın içme suyuna yapılan denetimin sonucu belli oldu!

Ankara'nın içme suyuna yapılan denetimin sonucu belli oldu!