MKE Ankaragücü - Pendikspor maçının hakemi Volkan Bayarslan oldu

Süper Lig'de sezon oynanacak son iki hafta maçlarının ardından sona erecek. Bu hafta maçları bir çok takım için ya tamam ya devam maçı olacak. Başkent ekibi de kendisi için çok fazla anlam ifade eden Pendikspor maçına çıkmaya hazırlanıyor.

MKE Ankaragücü - Pendikspor maçının hakemi Volkan Bayarslan oldu

Avrupa kupalarına katılma hesapları yaparken son haftalardaki kötü sonuçların ardından bir anda düşme tehlikesi yaşamaya başladı. Başkent ekibi kalan son 2 maçını kazanmak ve sezonu ligde kalan takımlar arasında tamamlamak istiyor.

MKE Ankaragücü - Pendikspor maçının hakemi Volkan Bayarslan oldu

DÜŞME HATTINDA FİNAL GİBİ MAÇ

Alınan kötü sonuçlar sonrasında takım ve taraftar daha fazla kenetlenmeye başladı. Bu kapsamda sezonun son iç saha maçı ve ligde kalma anlamında sonucu tayin edebilecek Pendikspor maçının önemi daha fazla arttı. Eryaman Stadyumunda oynanacak maçın taraftarların yoğun ilgisi altında oynanması beklenirken, maça dair önemli bir gelişme daha yaşandı.

TFF ve kulüplerden yapılan açıklamada bu kritik maçı kimin yöneteceği bilgisine yer verildi. Yapılan atamaya göre mücadelenin hakemi Volkan Bayarslan oldu. Deneyimli hakemin yardımcılıklarını ise Abdullah Bora Özkara ve Ogün Kamacı yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz olarak belirlendi. Mücadele 18 mayıs Cumartesi saat 19:00'da başlayacak.

15. sıradaki 39 puanlı MKE Ankaragücü ile 19. sıradaki 36 puanlı Pendikspor arasında 3 puan bulunuyor. Bu durum düşme hattının ne kadar birbirine yakın olduğunu gözler önüne serdi.

SONRAKİ HABER