ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Rizespor maçının bilet satışı devam ediyor!

MKE Ankaragücü Rizespor maçının bilet satışı devam ediyor!

Trendyol Süper Lig'de bitime sadece 5 maç kaldı. Puan hatalarının telafisinin zor olacağı, puan kazanımlarının büyük avantaj sağlayacağı haftalarda MKE Ankaragücü'de tüm maçlarını kazanma hesapları yapıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
MKE Ankaragücü Rizespor maçının bilet satışı devam ediyor!

MKE Ankaragücü son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final maçında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Ankara'da oynanan mücadelede kazanan çıkmadı ve tur rövanş maçına kaldı.

ANKARAGÜCÜ'NÜN SIRADAKİ RAKİBİ RİZESPOR

Maçın ardından tüm dikkatini oynayacağı ilk lig maçına çeviren MKE Ankaragücü'ün sıradaki rakibi bu sezon ligde başarılı bir grafik çizen Çaykur Rizespor oldu. Şu anda ligde 6.sıra bulunan Karadeniz temsilcisinin hedefi sezonu Avrupa kupasına gidecek takımlar arasında bitirme şeklinde oldu.  Avrupa'ya Türkiye Kupası'nı kazanarak gitmek isteyen MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak maç hakkında Ankaragücü cephesinden bir açıklama geldi.

Başkent ekibi tarafından yapılan açıklamada kulüp taraftarlarına maç biletlerinin satışının devam ettiği hatırlatmasının yapıldı. Taraftar desteğinin öneminin farkında olan MKE Ankaragücü tarafından yapılan açıklamada “Çaykur Rizespor ile oynayacağımız karşılaşmanın bilet satışı devam ediyor” denildi ve taraftarlardan maç günü kendilerinin yanlarında olmaları istendi.

MİSAFİR TRİBÜNÜ FİYATI BELLİ OLDU

Maçı deplasmanda oynayacak MKE Ankaragücü ekibi taraftarlara yaptığı hatırlatma paylaşımında bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu da belirtti. 28 Nisan Pazar saat 19:00'da oynayacak maçta deplasman tribünü fiyatları 130 TL olarak belirlendi. 3 puandan başka bir seçenek kabul etmeyen iki takımın maçında zevk veren bir mücadele olması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehmet Ali Yılmaz vefat etti! Mehmet Ali Yılmaz kimdir?

Mehmet Ali Yılmaz vefat etti! Mehmet Ali Yılmaz kimdir?