ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu açıkladı! Sonuna kadar devam etmek istiyoruz

MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu açıkladı! Sonuna kadar devam etmek istiyoruz

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinin ardından MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
yazar
Sinem GÜVEN
MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu açıkladı! Sonuna kadar devam etmek istiyoruz

Bugün Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor, Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. MKE Ankaragücü rakibini 3-1 mağlup ederek kupada son 16 turuna yükseldi. Karşılaşmanın ardından ise MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında gerçekleşen bu karşılaşmada MKE Ankaragücü'nün gollerini 58. dakikada Ali Kaan Güneren, 90+7. dakikada Tolga Ciğerci penaltıdan ve 90+11. dakikada Morutan penaltıdan kaydetti. Kupaya veda eden Çaykur Rizespor'un tek golü 84. dakikada Mithat Pala'nın ayağından geldi. Elde edilen bu başarının ardından Başkent takımı tektik direktöründen açıklamalar geldi.

"Kupada sonuna kadar devam etmek istiyoruz"

Yaptığı açıklamalarda "Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" diyen Belözoğlu, “Hem lig hem de kupada hedefi olan bir takımız. Enerjisi yüksek bir oyuncu grubum var. Net bir galibiyet aldık, oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyunun hakkı bu skordu. 'Kupa Beyi Ankaragücü' ve bu mirasa sahip olan bir takımız. Kupada sonuna kadar devam etmek istiyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi başıboş köpekler için 24 saat yürüttükleri çalışmaları duyurdu!

Pursaklar Belediyesi başıboş köpekler için 24 saat yürüttükleri çalışmaları duyurdu!