MKE Ankaragücü Trabzonspor maçı biletleri satışa sunuldu

Ankaragücü'nün ligde kalıp kalmayacağının bu hafta sonu belli olacak. Başkent ekibi bu maçı kazanırsa geri kalan hiç bir sonucu düşünmeyecek.

MKE Ankaragücü Trabzonspor maçı biletleri satışa sunuldu

MKE Ankaragücü son haftalarda aldığı istenmeyen skorların ardından ligde iyice gerilemişti. Düşme hattının sınırında yer alan sarı-lacivertliler düşme hattı ile arasına mesafe koymakta zorlandı.

ANKARAGÜCÜNDE TEK HEDEF GALİBİYET

Son olarak evinde Pendikspor ile 1-1 berabere kalan ve ligde 16. sırada bulunan MKE Ankaragücü bir basamak daha altta olursa ligden düşen 4. takım olacak. Böyle bir durumu hayal bile etmek istemeyen Başkent ekibi Trabzonspor maçına yoğun bir şekilde hazırlanmaya devam ediyor.

MKE Ankaragücü Trabzonspor maçı biletleri satışa sunuldu

Trabzonspor son olarak Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile karşılaşmış ve mücadeleden 90+4'de yediği gol ile 3-2 mağlup ayrılmıştı. Bu nedenle kupa kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Trabzonspor'u deplasmanda yenmek isteyen MKE Ankaragücü 3 puan alırsa ligde kalmayı garantileyecek.

BİLETLER SATIŞTA

MKE Ankaragücü'nden taraftarlarına yönelik yaptığı açıklamada maçın biletlerinin satışa sunulduğu bildirildi. Ankara'dan uzakta oynayacağı maçta taraftarlarını yanında hissetmek isteyen MKE Ankaragücü taraftarlara bilet alma çağrısında bulundu. Bu maçta MKE Ankaragücü'nü desteklemek isteyen vatandaşların ödemesi gereken miktar ise 175 TL oldu.

Karadeniz ekibinde hedef ise sezonu galibiyet ile tamamlamak oldu. Sezonu 3. sırada tamamlamayı garantileyen bordo mavililer prestij maçına çıkacak.

SONRAKİ HABER