ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Voleybol ilk maçında Sakarya Voleybol'a 3-0 mağlup oldu

MKE Ankaragücü Voleybol ilk maçında Sakarya Voleybol'a 3-0 mağlup oldu

MKE Ankaragücü Astor Şarj Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Lig Play-Off Final Etabı ilk maçında Sakarya Voleybol'a 3-0 mağluo oldu.
MKE Ankaragücü Voleybol ilk maçında Sakarya Voleybol'a 3-0 mağlup oldu

TVF Kadınlar 2. Lig Play-Off Final Etabı maçları başladı. MKE Ankaragücü Astor Şarj Kadın Voleybol Takımı ilk maçında Sakarya Voleybol Takımı ile karşılaştı. 

MKE ANKARAGÜCÜ VOLEYBOL İLK MAÇTAN MAĞLUP AYRILDI

Eskişehir Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda oynanan mücadele başkent ekibi MKE Ankaragücü Astor Şarj, Sakarya Voleybol karşısında tek set alamadan 3-0 kaybetti ve ilk maçından mağlubiyet ile ayrıldı.

ANKARAGÜCÜ'NDE GÖZLER DİĞER İKİ MAÇA ÇEVRİLDİ

MKE Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı ilk maçta grubun zorlu takımlarından Sakarya Voleybol'a 3-0 mağlup olmasının ardından grupta oynayacağı diğer iki maça odaklandı. Başkent ekibi 2 Mart Cumartesi (Yarın) Eczacıbaşı ile karşı karşıya gelecek. Grubun en önemli maçlarından ve sarı - lacivertlilerin Eczacıbaşı karşısında mutlak kazanması gerekiyor 

Grubun 3'üncü ve TVF Kadınlar 2. Lig Play-Off Final Etabı'nın son maçında ise MKE Ankaragücü Astor Şarj'ın rakibi Çiftlik Köy Belediye olacak. Ankara ekibi rakibin mağlup ederek adını KFC Kadınlar 1. Lig'ine yükselmek istiyor.

MKE Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı'nın KFC Kadınlar 1. Lig'ine yükselebilmesi için grubu ilk iki basamakta bitirmesi gerekiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AFAD son dakika duyurdu! Kahramanmaraş'ta 4,1 büyüklüğünde deprem

AFAD son dakika duyurdu! Kahramanmaraş'ta 4,1 büyüklüğünde deprem