ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Voleybol Kadınlar 1. Lig'ine emin adımlarla yürüyor

MKE Ankaragücü Voleybol Kadınlar 1. Lig'ine emin adımlarla yürüyor

MKE Ankaragücü Astor Şarj Voleybol, TVF Kadınlar Play-Off Yarı Final grubu son maçında Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü'ne 3-2 mağlup olsada Kadınlar 2. Lig Yarı Final Etabı 2. Grubu 7 puan ile tamamlayarak final etabına katılmaya hak kazandı.
MKE Ankaragücü Voleybol Kadınlar 1. Lig'ine emin adımlarla yürüyor

MKE Ankaragücü Astor Şarj Voleybol, Kadınlar 2. Lig Yarı Final Etabı'nı tamamladı. 2'inci grupta yer alan Ankara'nın sarı - lacivertli takımı oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 7 puan ile grubunu 2. basamakta tamamladı.

Eskişehir'de oynanan yarı final etabında MKE Ankaragücü Astor Şarj Voleybol, ilk maçında Fenerbahçe Abaga Jewellery 3-1 mağlup etti. İkinci maçında Söke Belediyesi Saldos Voleybol ile karşı karşıya gelen MKE Ankaragücü Astor Şarj rakibini 3-0 ile geçerken üçüncü ve son maçında Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü'ne 3-2 mağlup olsa da 3-2 mağlup olsa da grubunu 2. sırada tamamladı ve final etabında mücadele etmeye hak kazandı.

ÇEYREK VE YARI FİNALDE TEK MAĞLUBİYET BOZÜYÜK KARŞISINDA GELDİ

MKE Ankaragücü Astor Şarj Volyebol, Kütahya'da çeyrek final etabı ile başlayan Kadınlar 1. Lig macerasında 3'te 3 yaptı ve Eskişehir'in yolunu tuttu. Ankara ekibi, yarı final etabında da Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü'ne 3-2 mağlup olduğu maça kadar yalnızca 1 mağlubiyet aldı.

FİNAL ETABI 1-3 MART ARASINDA OYNANACAK

Kadınlar 2. Lig Yarı Final etabını 7 puan ile 2. sırada tamamlayan MKE Ankaragücü Astor Şarj, 1-2-3 Mart tarihleri arasında Eskişehir'de final etabı maçlarına çıkacak.

Sarı-lacivertliler, final etabını ilk 2 basamakta tamamlaması halinde KFC Kadınlar 1. Lig'inde mücadele etmeye hak kazanacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 70'inci yaşını kutluyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 70'inci yaşını kutluyor!