ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Voleybol play off için sahaya çıkıyor

MKE Ankaragücü Voleybol play off için sahaya çıkıyor

TVF Kadınlar 2. Ligi 11. Grup'ta mücadele eden MKE Ankaraügücü Astor play-off'u garantilemek için bugün İlbank ile karşı karşıya gelecek.
MKE Ankaragücü Voleybol play off için sahaya çıkıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Ligi'nde 14. hafta maçları bugün tamamlanacak. Başkent ekibi MKE Ankaragücü Astor bugün İlbank'ı ağırlyacak. 

MKE Ankaragücü ile İlbank arasındaki 14. hafta lig maçı TVF Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma TVF Voleybol TV Youtube kanalından naklen yayınlanacak. 

MKE ANKARAGÜCÜ ASTOR'UN PLAY OFF'A ADIM ATMASI İÇİN BİR ADIM KALDI

Sarı - lacivertliler karşılaşmayı kazanması durumunda bir üst lige çıkmanın yolu olan play - offu garantileyecek. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Ligi'nde MKE Ankaragücü Astor oynadğı 12 mücadelede 11 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Başkent ekibi topladığı 34 puan ile TVF Spor Lisesi'nin bir basamak gerisinde 2. sırada yer alıyor.  

Ankara ekibi son 7. haftada TVF Spor Lisesi'ne 3-2 mağlup oldu. Bu maçın ardından oynadığı Yenimahalle Belediye, Karayolları, Yenidağspor, Anadolu Voleybol, El Camino Spor Mektebi, Ahmet Hamdi Tampınar Ortaokulu'nu set vermeden olağanüstü bir seri ile 3-0'lık skorlarla mağlup etti ve büyük bir başarıya imza attı. Üst üste 7. galibiyetin peşinde olan MKE Ankaragücü Voleybol rahat bir galibiyet almak istiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstihdama köprü olan Pursaklar Belediyesi yeni yılın ilk iş arayan ve işveren buluşmasını gerçekleştirdi!

İstihdama köprü olan Pursaklar Belediyesi yeni yılın ilk iş arayan ve işveren buluşmasını gerçekleştirdi!