ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Voleybol Takımı çeyrek final için sahaya çıkıyor

MKE Ankaragücü Voleybol Takımı çeyrek final için sahaya çıkıyor

MKE Ankaragücü Astor Şarj'ın Kadınlar Voleybol 1. Lig'e yükselme play-off çeyrek final etabın maçları başlıyor.
MKE Ankaragücü Voleybol Takımı çeyrek final için sahaya çıkıyor

Kadınlar 2. Lig 11. Grubu 46 puanla lider olarak tamamlayan MKE Ankaragücü Şarj'ın Kadınlar Voleybol 1. Lig'e yükselme play-off çeyrek final etap karşılaşmaları başlıyor. F Grubu'nda mücadele edecek sarı melekler Ayancık Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Mehmet Erdem Marmara Akademi ile karşı karşıya gelecek

Başkentin voleyboldaki sarı-lacivertli temsilcisi 16,17 ve 18 Şubat tarihlerinde 3 günlük tek devreli lig usulü ile oynanacak grup maçlarını Kütahya'da bulunan Kütahya Yeni Spor Salonu'nda oynayacak. MKE Ankaragücü Astor Şarj, grubunda ilk iki sırayı alması halinde yoluna Kadınlar Voleybol 2. Lig play-off yarı final etabında devam edecek.

YARI FİNAL VE FİNAL MAÇLARI ESKİŞEHİR'DE

Yarı final etabı ise Eskişehir'de 23, 24 ve 25 Şubat tarihlerinde 3 günlük tek devreli lig usulü ile oynanacak. Takımımız bu grupta da ilk iki sırayı alması halinde final etabına yükselecek.

Final etabı 1, 2 ve 3 Mart tarihlerinde Eskişehir Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda 3 günlük tek devreli lig usulü ile oynanacak. Takımımız grubunda ilk iki sırayı alması halinde Kadınlar Voleybol 1. Lig'ine yükselecek.

MKE ANKARAGÜCÜ ASTOR ŞARJ'IN ÇEYREK FİNAL PROGRAMI

İlk maçına 16 Şubat 2023 Cuma saat 18.30'da çıkacak olan MKE Ankaragücü Astor Şarj, Mehmet Erdem Marmara Akademi ile karşılaşacak.

Maçlarını bir gün arayla oyananacak sarı melekler, 17 Şubat 2023 Cumartesi 16.30 Ayancık Belediyesi ile 18 Şubat 2023 Pazar 16.30 Manisa Büyükşehir Belediyesi karşı karşıya gelecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama! Sayın Sisi Ankara'ya gelerek iade-i ziyareti gerçekleştirmiş olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama! Sayın Sisi Ankara'ya gelerek iade-i ziyareti gerçekleştirmiş olacak