ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Voleybol Yarı Finallerde 2'de 2 yapmak istiyor

MKE Ankaragücü Voleybol Yarı Finallerde 2'de 2 yapmak istiyor

MKE Ankaragücü Astor Şarj Voleybol TVF Kadınlar 2. Lig Play-Off Yarı Final 2'inci maçında Söke Belediyesi Saldos Voleybol ile karşı karşıya gelecek.
MKE Ankaragücü Voleybol Yarı Finallerde 2'de 2 yapmak istiyor

TVF Kadınlar 2. Lig Play-Off Yarı Finalleri'nde heyecan fırtınası devam ediyor. MKE Ankaragücü Astor Şarj Yarı Final 2'inci maçında Söke Belediyesi Saldos Voleybol ile karşı karşıya gelecek. Eskişehir Osmangazi Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadele saat  24 Şubat Cumartesi (Bugün) 16.30'da başlayacak. 

MKE ANKARAGÜCÜ ASTOR ŞARJ VOLEYBOL GRUPLARINI BİR BİR LİDER TAMAMLADI

TVF Kadınlar 2. Lig 11.Grup'u lider tamamlayan MKE Ankaragücü Astor Şarj daha sonra Kürahya'da oynanan çeyrek finallerde Mehmet Erdem Marmara Akademi, Ayancık Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesini 3-0'lık skorlarla mağlup etti ve rakiplerine set dahi vermeden yarı finalle için Eskişehir'in yolunu tutu.

Başkentin sarı - lacivertli ekibi Eskişehir oynanan yarı finallerin ilk maçında Fenerbahçe Abaga Jewellery'i 3-1 mağlup etti ve yarı final gurubuna galibiyet ile başladı.

BAŞKENT EKİBİ FİNALLER İÇİN SON ADIMI YARIN ATACAK

Bugün Söke Belediyesi Saldos Voleybol ile karşı karşıya gelcek MKE Ankaragücü Astor Şarj Voleybol karşılaşmayı mutlak kazanmak ve yarın son maçına 2'de 2 ile gelmek istiyor. Sarı - lacivertliler, TVF Kadınlar 2. Lig Play-Off Yarı Finalleri'ni 25 Şubat Pazar (Yarın) Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü maçı ile tamamlayacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TESK Başkanı Palandöken ve beraberindeki heyet İstanbul ESOB Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti!

TESK Başkanı Palandöken ve beraberindeki heyet İstanbul ESOB Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti!