ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Yılport Samsunspor maçı kadrosunda 2 futbolcunun yer almayacağını açıkladı!

MKE Ankaragücü Yılport Samsunspor maçı kadrosunda 2 futbolcunun yer almayacağını açıkladı!

MKE Ankaragücü maçları taraftarların yakın takibinde yer alıyor. Yılport Samsunspor maçına ilişkin kadro merak edilirken MKE Ankaragücü, 2 futbolcunun kadroda yer almayacağını açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
MKE Ankaragücü Yılport Samsunspor maçı kadrosunda 2 futbolcunun yer almayacağını açıkladı!

Samsunspor, Süper Lig'de 10 Mart Pazar günü MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak maç, saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.  

Karadeniz temsilcisinde sakatlığı devam eden Bennasser'in durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenilirken Marius Moundilmadji ve Rick Van Drongelen ise kart cezaları nedeniyle MKE Ankaragücü maçının kadrosunda yer alamayacak.  Bununla beraber MKE Ankaragücü'nden yapılan son dakika açıklaması ile iki futbolcunun da kadroda yer almayacağı bildirildi.

MKE ANKARAGÜ'NDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

İki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan karşılaşmayı MKE Ankaragücü 2 - 0 kazanmıştı. Bugün saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmaya ilişkin MKE Ankaragücü'nden yapılan son dakika açıklamasında ‘’Ankara'da gerçekleştirdiğimiz son antrenman sonrası Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan, sağ arka adalesinde kanama ve zorlanma tespit edilen Ali Sowe ve sağ adductor kasında kanama ve zorlanma tespit edilen Garry Rodrigues, Yılport Samsunspor maçı kadrosunda yer almamaktadır.'' ifadelerine yer verildi.

Bu çerçevede MKE Ankaragücü maç kadrosundan iki futbolcu daha çıkarılmış oldu. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB başkanı ve Başkan adayı Yavaş Keçiören ve Mamak ilçelerinde seçmenle buluştu!

ABB başkanı ve Başkan adayı Yavaş Keçiören ve Mamak ilçelerinde seçmenle buluştu!