ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupasına veda etti

MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupasına veda etti

Ziraat Türkiye Kupasının ilk finalisti belli oldu. Ankara'da oynanan ilk maçta rakibi ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş evinde turu geçmeyi başardı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupasına veda etti

Sonucu günlerdir merakla beklenen mücadelede gülen taraf belli oldu. Beşiktaş ev sahibi avantajı olmasının da avantajı ile kupanın ilk finalisti olmayı başardı.

MKE ANKARAGÜCÜ BİR KEZ DAHA YARI FİNALDE ELENDİ

Ankara Eryaman Stadyumunda oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final eşleşmesinin ilk maçında Ankaragücü bir çok pozisyona girmesine rağmen gol bulamamıştı. Her iki takımdan gol sesi çıkmayınca eşleşmenin sonucu İstanbul'da oynanacak maça kalmıştı.

On binlerce taraftarın hafta içi olmasına rağmen ilgi gösterdiği maçta mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Her iki takımında pozisyonlar bulup değerlendiremediği ilk yarının ardından mücadelenin ikinci yarısında turu kimin geçtiği belli oldu.

Maçın 70. dakikasında Beşiktaş'ın devre arası transferlerinden Ernest Muçi takımının tek golünü atarak Beşiktaş'ı finale taşıdı. Bu sonucun ardından MKE Ankaragücü geçen sene olduğu gibi bu senede Ziraat Türkiye Kupasına yarı final turunda veda etti.

ANKARA EKİBİNDE ÜZÜNTÜ

Maç sonu Beşiktaş cephesinde büyük bir sevinç yaşanırken Başkent ekibinde derin bir üzüntü olduğu gözlemlendi.

Beşiktaş'ın finaldeki rakibi yarın oynanacak Karagümrük -  Trabzonspor maçı ile belli olacak. Yarı final turunu bitirecek mücadele 20:30'da başlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara metrosunda bir şahıs raylara düşerek ağır yaralandı

Ankara metrosunda bir şahıs raylara düşerek ağır yaralandı