ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü'nde Kaleci Ertaç Özbir'in cezası kesinleşti!

MKE Ankaragücü'nde Kaleci Ertaç Özbir'in cezası kesinleşti!

Geçtiğimiz hafta Eryaman Stadyumu'nda oynanan Ankaragücü-İstanbulspor karşılaşmasında kaleci Ertaç Özbir bir pozisyonda kırmızı kart görmüş ve sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Kaleci Özbir'in kaç maç formasından uzak kalacağı belli oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
MKE Ankaragücü'nde Kaleci Ertaç Özbir'in cezası kesinleşti!

 transfer olduğu Ankaragücü'nde Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final turunda oynanan Fenerbahçe maçında ilk defa forma giyen kaleci Ertaç Özbir performansı ile adından söz ettirmişti.

HASTANEYE GÖTÜRÜLMÜŞTÜ

Adana Demispor forması ile milli takıma kadar yükselen ve ara transfer döneminde başkent ekibine dahil olan Özbir geçtiğimiz hafta İstanbulspor ile oynanan mücadelede maça devam edememişti. Kırmızı kart gördüğü pozisyon sonrasında sakatlanan ve ilk müdahalesi sahada yapılan Özbir ambulans ile hastaneye götürülmüştü. Mücadelenin 38. dakikasında yaşanan bu olay sonrasında ise Ankaragücü'nde Bahadır Görgülü kalecilik görevini devralmıştı. Mücadele ise iki takımın karşılıklı golleri ile 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı.

ERTAÇ ÖZBİR'İN CEZASI BELLİ OLDU

Kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı için sakatlığının dışında Ertaç Özbir'in kaç maç sahalardan uzak kalacağı merak ediliyordu. Edinilen bilgiye göre Ertaç Özbir'e kırmızı kart gördüğü pozisyondan dolayı 1 maç ceza verildi. Ankaragücü'nün sıradaki maçı olan Yılport Samsunspor deplasmanında takımı ile beraber olamayacak Özbir şans verilmesi halinde 16 Mart'ta Eryaman Stadyumu'nda Rams Başakşehir ile oynanacak maçta sahada olabilecek.

Başkent temsilcisi Yılport Samsunspor maçından 3 puan alarak yeniden Ankara'ya dönmenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun öğrencileri düşme hattı ile arasındaki puan farkını açmak istiyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB bir ilke imza atıldığını duyurdu! ABB başkanı Yavaş Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi imzaladı

ABB bir ilke imza atıldığını duyurdu! ABB başkanı Yavaş Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi imzaladı