Trendyol 1. Lig’de hafta sonunda son hafta heyecanı yaşanacak. MKE Ankaragücü bu son haftada küme düşmemek için kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Amedspor ile oynanacak olan bu karşılaşmanın hazırlıkları bugün yapılan antrenman ile başladı.
Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile bir ivme yakalayan MKE Ankaragücü’nde Amedspor maçının hazırlıkları sıkı tutuluyor. Morallerin yüksek olduğu gözlemlenen MKE Ankaragücü’nde futbolcular antrenmanda oldukça hırslı gözüktüler. Mustafa Kaplan ise takım içinde yakalanan pozitif havanın devam etmesi için çok ince dokunuşlar yapıyor.
HAZIRLIKLAR BAŞLADI
MKE Ankaragücü, Trendyol 1. Lig'in 38. ve son haftasında Amedspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan başkent ekibi, 10 Mayıs Cumartesi günü seyircisi önünde çıkacağı karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi. Beştepe Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleşen antrenman öncesi analiz toplantısı düzenlendi.
Futbolcular, toplantının ardından sahaya geçerek aerobik koşu ve topla koordinatif ısınma hareketleri gerçekleştirdi. 5'e 2 top kapma oyunuyla devam eden antrenman, son maçta forma giymeyen isimlerin yer aldığı dar alandaki oyun ve özel çalışmayla tamamlandı.
GOL ATAN VE ASİST YAPANLARA ÇEYREK ALTIN
Öte yandan Kaplan, Ankara Keçiörengücü karşılaşmasında gol atan Owusu ve Cephas ile gollerin asistini yapan Rotariu ve Schulz'e çeyrek altın hediye ederek önceki maçta başlattığı geleneği sürdürdü.
MKE Ankaragücü’nün ligde kalabilmek için Amedspor karşılaşmasında kesinlikle mağlup olmaması gerekiyor. Bu maçtan çıkarılacak 3 puan ile MKE Ankaragücü diğer takımların maçlarından gelecek sonuçlara göre küme düşmeden sezonu tamamlayabilecek.