ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü'nden Ertaç Özbir'in sağlık durumu hakkında açıklama!

MKE Ankaragücü'nden Ertaç Özbir'in sağlık durumu hakkında açıklama!

Geçtiğimiz hafta İstanbulspor ile karşılaşmada sakatlık yaşayan Ertaç Özbir'in sağlık durumuna ilişkin son dakika açıklama geldi.
yazar
Sinem GÜVEN
MKE Ankaragücü'nden Ertaç Özbir'in sağlık durumu hakkında açıklama!

Geçtiğimiz hafta Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Ankaragücü, İstanbulspor'u konuk etti. Gerçekleşen bu karşılaşmada ise bir pozisyonda Ertaç Özbir bir pozisyon nedeni ile sakatlandı. Yaşanan bu sakatlığın ardından ise sağlık durumu hakkında merak edilenler de artmaya başlamıştı. 

MKE Ankaragücü tarafından sakatlığın yaşandığı gün, “İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası kafa travması şüphesi ile hastaneye kaldırılan Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Ertaç Özbir'in, yapılan ilk tetkikler sonucunda sağlık durumu iyi olup tedbir amaçlı geceyi hastanede geçirecektir.” şeklinde yapılan açıklama ile sağlık durumunun genel anlamda iyi olduğu fakat sakatlığın boyutunun bilinmediği ifade edilmişti. Bugün ise konu ile ilgili yeni açıklama geldi.

MKE ANKARAGÜCÜ'NDEN ERTAÇ ÖZBİR'İN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA!

Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan MKE Ankaragücü, Özbir'in sağlık durumu hakkında “Profesyonel Futbol A Takım futbolcumuz Ertaç Özbir'in;  İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından, çekilen MR ve yapılan tetkikleri sonucunda, sağ diz dış yan bağında Grade2 yırtık ve bağda ciddi zorlanma tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır.” ifadeleri ile üzücü haberi verdi.

Şimdi ise hem takım, hem de taraftarlar futbolcunun bir an önce iyileşmesi için dileklerde bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan gençlere istihdam müjdesi!

Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan gençlere istihdam müjdesi!