ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü'nden transfer yasağı açıklaması!

MKE Ankaragücü'nden transfer yasağı açıklaması!

Bugün MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin tarafından transfer yasağı hakkında önemli açıklamalara yer verildi.
yazar
Sinem GÜVEN
MKE Ankaragücü'nden transfer yasağı açıklaması!

Bugün MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, basın mensupları ile yaptığı görüşmede önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda şehitlerimiz için rahmet dileyerek sözlerine başlayan Aytekin, "Burada güven içinde maçlarımızı oynuyorsak, bu askerlerimiz sayesindedir. Onlara minnettarız. Ankaragücü de zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte hayat devam ediyor. Biraz beraberlik sayımız fazlaydı, yenilmememize rağmen. Eksiklerimiz vardı ama bugün galip geldik, çok mutluyuz. Hem yargı hem de tahkim sürecinde açıkçası çok konuşmadık. Kendi içimizde bu takımın ayakta kalması için bir mücadeleye girdik. Bu noktada da hocamız Emre Belözoğlu dik bir duruş sergiledi. Takıma sahip çıktı. Yönetim kurulu üyelerimiz, başkanımız çok iyi bir mücadele verdi. Taraftarsız oynanan maçta bu galibiyeti burada olmayan herkese hediye ediyorum. Başkanımız Faruk Koca'ya da hediye ediyoruz. İnşallah bu galibiyeti seriye bağlarız." dedi.

TRANSFER YASAĞI AÇIKLAMASI GELDİ!

Devam etmekte olan transfer yasağı hakkında açıklamalar yapan MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, "Bizden önceki döneme ait bir yargı sürecinde olan dosyaydı. CAS'ta aleyhimize karar çıktı. Bu hafta içerisinde yasak kalkacak, camiamızın tereddütü olmasın. İlgili borç ödenecek ve transfer açılacak. Transfere yönelik hazırlıklar devam ediyor, hocamızın uygun gördüğü isimler takıma katılacak. Kalıcı bir yasak değil. 800 bin avro civarı bir borç var, bu hafta içi çözülecek ve transfer yasağı kalkacak. Başkanımız İsmail Mert Fırat ve Futbol şube sorumlumuz Yusuf Buğra Tanık ile yönetimimiz büyük bir mücadele veriyor. Onların da desteğiyle yasak kalkacak." şeklinde yaptığı açıklamalar ile transfer yasağının önümüzdeki hafta kaldırılacağından bahsedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni ceza miktarı açıklandı yola çıkacak Ankaralılar dikkat! Bundan böyle 1507 lira ödeme yapmanız gerekecek

Yeni ceza miktarı açıklandı yola çıkacak Ankaralılar dikkat! Bundan böyle 1507 lira ödeme yapmanız gerekecek