ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü'ne para cezası geldi!

MKE Ankaragücü'ne para cezası geldi!

PDFK'ya sevk edilen MKE Ankaragücü'ne verilen ceza belli oldu. Yapılan açıklamada Ziraat Türkiye Kupasında yaşanan saha olayları nedeniyle Başkent ekibine para cezası verildiği ifade edildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
MKE Ankaragücü'ne para cezası geldi!

Geçtiğimiz günlerde MKE Ankaragücü'nün Ziraat Türkiye Kupası'nda Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor'u uzun süresi 1-1 berabere giden maçın uzatma dakikalarında bulduğu 2 penaltı golü ile 3-1 yenmiş ve kupada son 16 turuna adını yazdırmıştı. Dün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan çekilen kurada ise Ankaragücü'nün rakibi Anagold 24 Erzincanspor olmuştu.

PARA CEZASI VERİLDİ

Kupada ve ligde yoluna emin adımlarla ilerleyen MKE Ankaragücü ve kupada bir önceki turda elediği rakibi Çaykur Rizespor'un maç sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiğinin öğrenilmesinin ardından alınacak karar merak konusu olmuştu.

Sarı-lacivertli kulübün merakla beklediği açıklama bugün itibariyle yapıldı. Alınan bilgiye göre MKE Ankaragücü'ne para cezası verildiği öğrenildi. PFDK tarafından yapılan açıklamada “MKE ANKARAGÜCÜ kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

HEDEF 3 PUAN

Kupada gözünü finale diken ve başka bir şey düşünmeyen MKE Ankaragücü lig maçlarına çevirdi. Başkent temsilcisinin  ligin sonlarına yaklaşılan haftalarda alacağı her puan ligdeki kaderinin belli olması açısından büyük önem taşıyor.  MKE Ankaragücü bu hafta evinde İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Merakla beklenen mücadele Eryaman Stadyumu'nda saat 17:00'da başlayacak.

Taraftarlarının her koşulda desteğini esirgemediği MKE Ankaragücü takımı da maçı kazanmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yarın oynanacak ve üst sıralara yükselme için büyük anlam ifade eden mücadelenin sonucu ise merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da sosyete pazarları nerede, hangi günler ve saatlerde kuruluyor?

Ankara'da sosyete pazarları nerede, hangi günler ve saatlerde kuruluyor?