ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü'nü kritik maçlar bekliyor

MKE Ankaragücü'nü kritik maçlar bekliyor

Trenyol Süper Lig'de oynadığı son 5 mücadelede yalnızca 1 galibiyet alan ve düşme hattı ile arasındaki puan farkı oldukça azalan MKE Ankaragücü'nü ligde çok önemli maçlar bekliyor.
MKE Ankaragücü'nü kritik maçlar bekliyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü son dönemde beklentilerden çok uzakta sonuçlar aldı ve düşme kattı ile arasındaki puan farkı oldukça azaldı. Son 5 maçında evinde Kasımpaşa karşısında 2-0'lık galibiyet alan Ankara ekibi deplasmanda Yukatel Adana Demirspor ile 1-1 evinde Sivasspor 0-0 berabere kalırken deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 ve Tümosan Konyaspor 1-0 mağlup oldu.

ANKARAGÜCÜ İLE DÜŞME HATTI ARASINDA 2 PUAN 

Kasımpaşa galibiyeti dışında gelen art arda puan kayıpları MKE Ankaragücü'nün Trendyol Süper Lig'deki puan tablosunda da geri götürdü. 25. haftası geride kalan Süper Lig'de MKE Ankaragücü haftayı 29 puan ile 11. sırada tamamladı. Düşme hattının içerisinde yer alan Gaziantep FK ise 27 puan ile 17. sırada yer alıyor. Sarı-lacivertlilerin bundan sonraki mücadelelerde puan kaybına asla tahammülü yok.

ANKARAGÜCÜ'NÜN ÖNÜNDE KRİTİK MAÇLAR VAR

Trendyol Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan MKE Ankaragücü üst üste kritik maçlara çıkacak. Başkent ekibi önce önümüzdeki hafta Galatasaray'ı konuk edecek. Ankaragücü ligde şampiyonluğun en önemli adaylarından Galatasaray'dan puan ya da puanlar alarak çıkışa geçmek istiyor. Takip eden haftalarda ise MKE Ankaragücü deplasmanda Kayserispor, evinde İstanbulspor ve yine deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Emre Belözoğlu ve öğrencileri bu periyotta seri galibiyetler alarak yoluna devam etmek istiyor.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kiloyla alan yaşadı! Altın öyle bir yükseldi ki birikimi olan bayram edecek

Kiloyla alan yaşadı! Altın öyle bir yükseldi ki birikimi olan bayram edecek