ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü'nün konuğu İstanbulspor

MKE Ankaragücü'nün konuğu İstanbulspor

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında MKE Ankaragücü evinde İstanbulspor'u konuk edecek.
MKE Ankaragücü'nün konuğu İstanbulspor

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta bugün oynanacak tek maç ile hareketlenecek. Başkent ekibi MKE Ankaragücü bu hafta İstanbulspor'u ağırlayacak. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 2 Mart Cumartesi (Yarın) saat 13.30'da başlayacak.

MKE Ankaragücü ile İstanbulspor arasında oynanacak mücadelede hakem Muahmmet Ali Meteoğlu düdük çalacak. Meteoğlu'nun yardımcı hakemliğini Furkan Ürün ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Alpaslan Şen olacak.

MKE ANKARAGÜCÜ 5 MAÇLIK GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Trendyol Süper Lig'de 5 maçtır kazanamayan ve bu karşılaşmalarda 4 mağlubiyet ile 1 beraberlik alan MKE Ankaragücü, İstanbulspor'u mağlup ederek hasretine son vermek istiyor.  MKE Ankaragücü, son galibiyetini Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği Vavacars Fatih Karagümrük karşısında 2-0'lık skorla aldı.

Ziraat türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden ve moral bulan MKE Ankaragücü, İstanbulspor karşısına bu motivasyon ile çıkacak.

RAKİP İSTANBULSPOR LİGİN DİBİNE DEMİRLEDİ

Trendyol Süper Lig'de 6 maçtır kazanmayan ve oynadığı 27 mücadelede 3 galibiyet, 6 beraberlik ile 18 yenilgi alan ve iki kez 3 puan silme cezası alan İstanbulspor topladığı 12 ile 20. sırada yer alıyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şener Şen Zengin Mutfağı adlı tiyatro oyunu için Ankara'ya geliyor

Şener Şen Zengin Mutfağı adlı tiyatro oyunu için Ankara'ya geliyor