ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü'nün Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finalindeki rakibi Fenerbahçe oldu!

MKE Ankaragücü'nün Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finalindeki rakibi Fenerbahçe oldu!

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Kupada bugün yapılan kura çekimi ile çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Çekilen kurada MKE Ankaragücü Fenerbahçe ile eşleşti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
MKE Ankaragücü'nün Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finalindeki rakibi Fenerbahçe oldu!

Her sene Türkiye'de futbolseverlerin heyecanla takip ettiği ve sürpriz sonuçlara sahne olan Ziraat Türkiye Kupası'nda adım adım sona doğru yaklaşılıyor.Türkiye Futbol Federasyonunun İstanbul'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekilen kura sonucu çeyrek final eşleşmeleri belli oldu.

MKE ANKARAGÜCÜ KUPADA FENERBAHÇE İLE EŞLEŞTİ

Naklen yayınlanan kura çekiminde sporseverlerin merakla beklediği eşleşmeler takımların temsilcileri ve federasyondan önemli isimlerin katılımı ile belirlendi. Başkent ekibi Ankaragücü çekilen kura sonucu Trendyol Süper Lig'in bu sezon en formda takımlarından olan Fenerbahçe ile eşleşti. 27-28-29 Şubat tarihlerinde oynanacak Çeyrek final mücadelesinde başkent ekibinin alacağı sonuç merakla beklenirken otoriteler tarafından müsabakanın büyük bir mücadeleye sahne olmasının beklenildiği ifade edildi.

ANKARAGÜCÜ'NDE HEDEF KUPA

Bu sezon ligde iyi bir ivme yakalamasına rağmen son haftalarda puan kayıpları yaşayan Başkent ekibi sezon arasında transfer yasağının kalkması ile bir çok önemli ismi kadrosuna katmıştı. Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile iyi bir sinerji yakalayan Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 24 Erzincanspor'u 5-1 gibi net bir skorla mağlup etmişti. 

Bu sezon hedefini kupa olarak belirleyen Ankaragücü'nün maçtan nasıl bir sonuç alacağı şimdiden merak konusu oldu. Bir önceki turda Gaziantep FK'yı 2-0 ile geçen Fenerbahçe'de Ziraat Türkiye Kupasında iddiasını sürdürüyor. Kupanın son şampiyonu olan Fenerbahçe de bu maçtan galip olarak ayrılıp bir üst tura yükselmek istiyor.

MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupasında yarı finale yükselmesi halinde Beşiktaş - Konyaspor maçının galibi ile oynayacak.

İŞTE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

Ankaragücü - Beşiktaş

Trabzonspor - Başakşehir

Beşiktaş  - Konyaspor

Galatasaray - F. Karagümrük

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bor Şeker halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?

Bor Şeker halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?