ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü'nün Ziraat Türkiye Kupası'nda muhtemel rakipleri belli oldu

MKE Ankaragücü'nün Ziraat Türkiye Kupası'nda muhtemel rakipleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçları tamamlandı ve içlerinde MKE Ankaragücü'nün de bulunduğu 8 takım adını çeyrek finale yazdırırken sarı - lacivertlilerin kura çekimi öncesi muhtemel rakipleri belli oldu.
MKE Ankaragücü'nün Ziraat Türkiye Kupası'nda muhtemel rakipleri belli oldu

Türkiye'nin birçok şehrinden ve farklı liglerden katılımıyla takımlarına gönülden bağlı taraftarların, futbolseverlerin tribünlerde ve ekran başında heyecanla takip ettiği Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu heyecanı sona erdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale 8 takım kalırken, 8 takımın kupa yolculuğu sona erdi. Yoluna devam eden takımlar arasında MKE Ankaragücü, kupaya bu turda dramatik bir şekilde veda eden takımlar arasında ise Gençlerbirliği yer aldı.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA ÇEYREK FİNAL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

MKE Ankaragücü'nünde içerisinde yer aldığı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kura çekimini taraftarlar ve futbolseverler heyecanla bekliyor.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kura çekimi TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde 12 Şubat Pazartesi saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

MKE ANKARAGÜCÜ SERİ BAŞI DEĞİL 

Türkiye Kupası'nın Son 16 Turu'nda seri başı olan MKE Ankaragücü çeyrek finalde seri başı olmayan takımlar arasında yer alıyor. 

Ziraat Türkiye Kupası'nda seri başı olan takımlar arasında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir yer alırken seri başı olmayan takımlar arasında MKE Ankaragücü, Tümosan Konyaspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor bulunuyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ayağımı yerden kessin diyenlere özel 10 bin TL taksitle satılacak! Sıfır kilometre araçta görülmemiş fiyat

Ayağımı yerden kessin diyenlere özel 10 bin TL taksitle satılacak! Sıfır kilometre araçta görülmemiş fiyat