Mustafa Kaplan'dan Hatayspor iddiasına yalanlama

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan hakkında çıkan Hatayspor ile anlaştığına dair haberleri yalanladı. Bir açıklama yapan Mustafa Kaplan Ankaragücü’nde görevinin başında olduğunu belirtti.

Mustafa Kaplan'dan Hatayspor iddiasına yalanlama

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan’ın Trendyol 1. Lig ekiplerinden Hatayspor ile anlaştığına dair haberler çıkması üzerine açıklama kısa sürede geldi. Mustafa Kaplan kendi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak konuya açıklık getirdi. Ankaragücü’nden ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Mustafa Kaplan çıkan haberleri yalanladı.

İDDİALARI YALANLADI

Ankaragücü’nün zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek Teknik Direktör Mustafa Kaplan böyle bir dönemde sarı lacivertli takımı yalnız bırakmanın kendisine ve ekibine yakışmayacağını kaydetti. Ankaragücü’nün başında kalmaya devam edeceğini belirten Mustafa Kaplan Erzincanspor maçının hazırlıklarına başladıklarını da ifade etti.

Mustafa Kaplan sosyal medya hesaplarından, “Hatayspor ile anlaştığıma dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. MKE Ankaragücü takımımızı böyle bir süreçte yalnız bırakmak, ne bana ne de ekibime yakışır. Bizim tek odak noktamız, hafta sonu oynayacağımız Erzincanspor karşılaşmasıdır.” açıklamasını yaptı.

Mustafa Kaplan'dan Hatayspor iddiasına yalanlama

Ankaragücü’nde oldukça zorlu sezon Erzincanspor karşılaşmasıyla hafta sonunda başlayacak. Sarı lacivertli takım bu maçın hazırlıklarına başladı. Oynanacak olan karşılaşmadan alınacak olan iyi sonuç genç futbolcularla kurulu olan Ankaragücü’nde büyük moral olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER