ANASAYFA Ankaragücü PFDK, Ankaragücü için verilen cezayı açıkladı!

PFDK, Ankaragücü için verilen cezayı açıkladı!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Ankaragücü için verilen para cezasının belirlendiği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
PFDK, Ankaragücü için verilen cezayı açıkladı!

Bugün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 22.02.2024 tarih ve 53 sayılı toplantısı gerçekleştirildiği ifade edildi. Bu çerçevede takımlar için almış olduğu kararların belirlendiği açıklandı. Bu toplantı sonucunda ise MKE Ankaragücü için verilen cezaların netleştiği belirtilmiş oldu. 

PFDK VERİLEN CEZAYI DUYURDU!

Alınan bu karar çerçevesinde MKE Ankaragücü için verilen Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen karar şu şekilde duyurulmuş oldu.

"MKE ANKARAGÜCÜ Kulübünün, 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada MKE ANKARAGÜCÜ Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 3. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada MKE ANKARAGÜCÜ Kulübünün, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 300.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmişti."

Konu hakkında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamalara göre Ankaragücü için Ankaragücü'nün, Galatasaray ile oynadığı karşılaşmada bloke cezası gelmediği, bunun yanı sıra da toplamda 562 bin TL cezanın verildiği ifade edilmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi, Berat Kandili özel programı için kadınları davet etti!

Pursaklar Belediyesi, Berat Kandili özel programı için kadınları davet etti!