PFDK kararları açıklandı! Ankaragücü'ne ceza yağdı

Geçtiğimiz hafta oynanan MKE Ankaragücü Ümraniyespor karşılaşmasından dolayı PDFK, MKE Ankaragücü’ne verilen cezaları açıkladı. 2 Şubat'taki karşılaşmasında tezahürat ve iç saha dolayları sebebiyle MKE Ankaragücü'ne cezalar kesildi.

PFDK kararları açıklandı! Ankaragücü'ne ceza yağdı

Sık sık PDFK’ya sevk edilen takımlar arasında olan MEK Ankaragücü, 2 Şubat tarihinde karşılaştığı Ümmraniyespor ile olan karşılaşmasında yine PDFK’ya sevk edilmişti. Çirkin ve kötü tezahürat sebebi ile 120 bin TL para cezasına ek olarak misafir tribünde yer alan seyircinin elektronik bilet kısmında kartlarının bloke olarak bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildiği açıklandı.

KWABENA OWUSU’YA CEZA

Yapılan açıklamanın devamında Kwabena Owusu’ya da rakip takip oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi sebebi ile 2 resmi müsabakadan men ve 19.500 TL tutarında idari para cezası kesildiği ifade edildi.

KEMAL ŞENAYDIN’A DA CEZA

Bir diğer ceza da MKE Ankaragücü Kulübü masörü Kemal Şenaydın’a verildiği açıklandı. İhraç öncesi ve ihraç sorasında müsabaka hakemlerine yönelik hakaretleri sebebi ile 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 29 bin 250 TL tutarında para cezasının verilmesine karar verildiği açıklandı.

Cezalara ilişkin şu açıklamalar yapıldı:

PFDK kararları açıklandı! Ankaragücü'ne ceza yağdı

TFF 1. Lig’de 30 puan ile 22’inci sırada yer alan MKE Ankaragücü’nün almış olduğu bu cezalar camiada hoş karşılanmadı. Cezalara rağmen MKE Ankaragücü tamamen lig maçlarına odaklanmış durumda. Başkent ekibi bir sonraki karşılaşmasını İstanbulspor ile oynayacak.

Kaynak: Haberankara.com
Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?
Yorum yapmak için tıklayınız
SONRAKİ HABER