ANASAYFA Ankaragücü PFDK'nın MKE Ankaragücü'ne verdiği cezalar belli oldu!

PFDK'nın MKE Ankaragücü'ne verdiği cezalar belli oldu!

Bugün yapılan toplantının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından MKE Ankaragücü için verilen cezaların belli olduğu ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
PFDK'nın MKE Ankaragücü'ne verdiği cezalar belli oldu!

MKE Ankaragücü ile Konyaspor maçının ardından yapılan açıklamalar sonucunda Ankaragücü'nün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'na sevk edildiği öğrenilmişti. Bugün tamamlanan toplantının ardından ise PFDK tarafından kulüpler için verilen cezalar belli oldu. Bu çerçevede alınan kararlara göre Ankaragücü için belirlenen tutarlarda para cezasının verildiği bununla birlikte de çirkin ve kötü tezahüratta bulunan misafir tribünde bulunan belirli bloklardaki kişilerin bir sonraki maç için girişlerinin engellendiği ifade edildi. 

PROFESYONEL FUTBOL DİSİPLİN KURULU'NUN MKE ANKARAGÜCÜ İÇİN VERDİĞİ CEZALAR BELLİ OLDU!

Gerçekleştirilen toplantı ile birliktr alınan kararlar hakkında PFDK tarafından MKE Ankaragücü kulübü için verdiği ceza şu şekilde açıklandı; 

"MKE Ankaragücü Kulübü’nün, 11.02.2024 tarihinde oynanan Konyaspor-MKE Ankaragücü Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada MKE Ankaragücü Kulübü’nün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 260.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan misafir tribün kuzey üst A ve C bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi."

Buna göre kulüp için verilen para cezası ile bazı seyircilerin bir sonraki müsabakaya girişlerinin alınan karar çerçevesinde engellendiği ifade edilmiş oldu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yarın okul var mı, 16 Şubat okullar tatil mi?

Yarın okul var mı, 16 Şubat okullar tatil mi?