ANASAYFA Ankaragücü Şampiyon MKE Ankaragücü Astor Şarj Kadın Voleybol takımı Beştepe Tesisleri’nde!

Şampiyon MKE Ankaragücü Astor Şarj Kadın Voleybol takımı Beştepe Tesisleri’nde!

KFC Kadınlar 1. Ligi'ne yükselen MKE Ankaragücü Astor Şarj Kadın Voleybol takımı bugün Beştepe Tesisleri'ni ziyaret etti.
yazar
Sinem GÜVEN
Şampiyon MKE Ankaragücü Astor Şarj Kadın Voleybol takımı Beştepe Tesisleri’nde!

MKE Ankaragücü'nden şampiyonluk kutlaması! Kadınlar 2. Ligi play-off final turunda şampiyon olarak KFC Kadınlar 1. Ligi'ne yükselen MKE Ankaragücü Astor Şarj Kadın Voleybol takımımız Beştepe Tesisleri’ni ziyaret etti.

Bu ziyarette hem MKE Ankaragücü Astor Şarj Kadın Voleybol takımı hem de Profesyonel Futbol A Takım kadrosu ile birlikte yemek yenerek şampiyonluk pastası kesildi.

ŞAMPİYONLUK PASTASI KESİLDİ!

Gerçekleştirilen bu ziyaret hakkında MKE Ankaragücü, şampiyonluk zaferi hakkında şu şekilde açıklamalarda bulundu;

Ziyarette Başkanımız İsmail Mert Fırat, Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Durali Akpınar, amatör branşlarımıza sponsor olan Astor Şarj Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel, Basın Sözcümüz Hüseyin Aytekin, Genel Sekreterimiz Cahit Şahin, Amatör Branşlar Genel Koordinatörümüz Mehmet Genç, Kadın Voleybol Takımı Baş Antrenörümüz Tuğçe Bölükbaşı ile şampiyon kadromuz ve teknik heyetimiz katıldı. Kadınlar 2.Lig'de kazandıkları şampiyonluktan ötürü takımımızı ve teknik heyetimizi tebrik eden başkanımız İsmail Mert Fırat konuklarına plaket hediye etti.

Ziyaretin ardından Profesyonel Futbol A Takım kadromuz ile yemekte bir araya gelen takımımız ardından şampiyonluk pastası kesti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği, Divan Kurulu yeni üyeleriyle ilk toplantısını tamamladı!

Gençlerbirliği, Divan Kurulu yeni üyeleriyle ilk toplantısını tamamladı!