ANASAYFA Beypazarı Ankara Beypazarı istikametinde korkutan kaza! Metrelerce savrulan aracın sürücüsü ağır yaralı

Ankara Beypazarı istikametinde korkutan kaza! Metrelerce savrulan aracın sürücüsü ağır yaralı

Ankara'nın Beypazarı ilçesi istikametinde bir trafik kazası yaşandığı bildirildi. Yaşanan kazada aracının kontrolünü kaybeden sürücünün ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı açıklandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Beypazarı istikametinde korkutan kaza! Metrelerce savrulan aracın sürücüsü ağır yaralı

Ankara'da peş peşe yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgiye göre Beypazarı istikametinde bir şahıs aracının kontrolünü kaybederek kaza yaptı.

Sürücünün hangi sebeple kontrolünü kaybettiği bilinmeyen kaza yürekleri ağıza getirdi. Beypazarı ilçesinde bulunan Başağaç yolunda meydana gelen kazada bir şahıs yaptığı kaza sonucu metrelerce savruldu. Duyarlı vatandaşların hızlı bir şekilde emniyet birimlerine haber vermesi sonucu olay yerine hızlı bir şekilde sağlık ekipleri ulaştı. Vatandaşların haber etmesi ile olay yerine gelen ekipler söz konusu aracın şoförünü aracın içinden çıkarmayı başardı.

ŞOFÖRÜN DURUMU KRİTİK

Metrelerce savrulan aracın içerisinden dikkatli bir şekilde çıkarılan şahsın ağır yaralı olduğu öğrenildi. Durumunun kritik olduğu bildirilen şahsın yaşadığı kaza büyük bir üzüntüye sebep olurken en büyük temenni şahsın en kısada hayati tehlikeyi atlatması ve sağlığına kavuşması şeklinde oldu. Olay yerine gelen polis ekiplerinin de kazaya dair soru işaretlerinin ortadan kalkması adına gerekli incelemelere hızlıca başladığı ifade edildi.

Polis ekiplerinin ağır hasar görerek yol kenarına devrilen aracın yaşadığı kazanın nasıl meydana geldiğini kısa sürede yapacağı çalışma sonucu öğrenmesi bekleniyor. Kazadan dolayı olayın yaşandığı yerde ise kısa süreli bir trafik aksaması yaşandı. Yapılan çalışma sonucu yoldaki araç geçişi eski haline döndü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Temizlik yaparken sakın bunu kullanmayın! Resmen ömrünüzü kısaltıyor

Temizlik yaparken sakın bunu kullanmayın! Resmen ömrünüzü kısaltıyor