ANASAYFA Beypazarı Ankara'da Beypazarı Belediyesi Spor Kulübü futbolcu elemeleri başlıyor!

Ankara'da Beypazarı Belediyesi Spor Kulübü futbolcu elemeleri başlıyor!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Beypazarı Belediyesi Spor Kulübü futbolcu elemeleri başlıyor. Seçmelere 18-28 yaş grubundaki gençler katılabilecek.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'da Beypazarı Belediyesi Spor Kulübü futbolcu elemeleri başlıyor!

Ankara'da Beypazarı Belediyesi Spor Kulübü futbolcu elemeleri başlıyor!- Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeler yeni faaliyet alanlarını da hizmete sunmaya devam ediyor. Ankara'nın Beypazarı ilçesinde hizmetlerine devam eden Beypazarı Belediyesinin de ilçeye kazanımları sürüyor.

Spordan sanata ilçede her geçen gün yeni bir faaliyet ile adından söz ettiren Beypazarı Belediyesi, bu yıl da ilçeye yeni bir soluk getirmek için Beypazarı Belediyesi Spor Kulübü futbolcu seçmelerini başlatıyor.

whatsapp-image-2023-07-19-at-15-09-33.jpeg

"KULÜBE FUTBOLCULAR KAZANDIRMAK İSTİYORUZ"

İlçede her sezon düzenlenen futbolcu seçmelerini bu yıl da düzenleyen Beypazarı Belediyesi sporseverlere müjdeyi verdi.

İlçedeki sporseverlere "Kulübün bünyesine futbolcu kazandırmak istiyoruz" diyen Beypazarı Belediyesi "Beypazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbolcu Seçmeleri Başlıyor 18-28 Yaş grubundaki gençlerimizi Kulüp bünyemize kazandırmak adına yapılacak futbolcu seçmelerine müracaatlar Bulgur Dede Spor Tesislerine bizzat yapılacaktır. Bilgi ve Danışma İçin: 05436363530" ifadelerini kullandı.

18-28 yaş grubundaki gençlerin katılabileceği seçmeler Bulgur Dede Spor Tesisleri'nde gerçekleşecek. Seçmelere davet eden Beypazarı Belediyesi, "Sen de bu mücadele katıl, hayallerin gerçek olsun" dedi.

Beypazarlılar burada buluşuyor TIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Garanti BBVA yaza özel ihtiyaç kredisi duyurdu! 549 TL taksitle yaz kredisini çekin kazançlı çıkın

Garanti BBVA yaza özel ihtiyaç kredisi duyurdu! 549 TL taksitle yaz kredisini çekin kazançlı çıkın