ANASAYFA Beypazarı Beypazarı Belediye Başkanı Kasap şehit ailelerini Beypazarı'na davet etti!

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap şehit ailelerini Beypazarı'na davet etti!

Bugün Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, şehit aileleri için yaptığı açıklamalarda ücretsiz bir şekilde misafir etmek üzere Beypazarı'na davet ettiğini ifade etti.
yazar
Sinem GÜVEN
Beypazarı Belediye Başkanı Kasap şehit ailelerini Beypazarı'na davet etti!

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, şehit ailelerini Beypazarı'na davet etti. Yaptığı açıklamalarda şehit aileleri için ücretsiz bir şekilde ilçede konaklama imkanı sunulacağından bahsetti. Bununla birlikte gaziler için de yüzde 50 indirim imkanı ve rehberler eşliğinde tarihi mekan ve müze yerlerini ziyaret etme imkanı verileceğini duyurdu.

Başkan Kasap, yaptığı açıklamada, tüm şehit ailelerinin Beypazarı ziyaretinde bulundukları sırada, konaklama dahil ücretsiz olarak misafir edileceklerini söyledi.

TÜM ŞEHİT AİLELERİİ BEYPAZARI'NA DAVET ETTİ!

Konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda Belediye bünyesinde, şehitlerin emanetleri olan yakınlarını misafir etmekten gurur duyacaklarını belirten Kasap, şu ifadelere yer verdi;

“Bizde misafir olacak aileler belediyemiz ile irtibata geçsinler. Ayrıca, gazilerimiz de bu anlamda yüzde 50 indirimli fiyatlardan misafirimiz olabilecekler. ilçemizde misafir oldukları sürelerde, Beypazarı'nın tarihi mekanlarını, müzelerini ve İnözü Vadisi'ni, rehber desteğimizle birlikte gezebilecekler.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burun tıkanıklığı yaşayanlara uzmandan burun spreyi uyarısı! Kesin çözüm değil

Burun tıkanıklığı yaşayanlara uzmandan burun spreyi uyarısı! Kesin çözüm değil