ANASAYFA Beypazarı Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, sünnet ve düğün merasimleri için tahsis edilen TOGG'u duyurdu!

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, sünnet ve düğün merasimleri için tahsis edilen TOGG'u duyurdu!

Bugün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, sünnet ve düğün merasimleri için tahsis edilen TOGG'u duyurdu.
yazar
Sinem GÜVEN
Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, sünnet ve düğün merasimleri için tahsis edilen TOGG'u duyurdu!

31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 48.53 oy oranı ile Beypazarı Belediye Başkanı seçilen Özer Kasap çalışmalara hız kesmeden başladı. Seçim döneminde vatandaşlar için verdiği vaatleri yerine getirmeye başladığını duyuran Kasap, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Beypazarı'nda vatandaşların özel günlerinde kullanabilmesi için Türkiye'nin ilk yerli aracı TOGG'un tahsis edildiğini belirtti.

SÜNNET VE DÜĞÜN MERASİMLERİ İÇİN TOGG TAHSİS EDİLDİ!

Bugün resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, yaptığı açıklamalarda halka katkı sağlamak amacı ile sünnet ve düğün merasimlerinde kullanılabilecek olan Türkiye'nin ilk yerli aracının Belediyeye tahsis edildiğini duyurdu.

Gerçekleştirilen bu sözün vatandaşlar için yerine getirildiğini belirten Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, şu ifadelere yer verdi;

“Söz verdiğimiz gibi! TOGG, ülkemizin gurur kaynağı olan bir otomobil markası. Biz de Beypazarı Belediyesi olarak, halkımıza bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla TOGG'u sünnet ve düğün merasimleri için tahsis ediyoruz. Bu araç, ailelerimizin mutlu günlerinde yanlarında olacak.”

Böylelikle özel günlerinde araca ihtiyacı olan vatandaşların belediye aracılığı ile kullanabileceklerinden bahsetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emre Belözoğlu Beşiktaş - Ankaragücü maçında takımın başında olamayacak!

Emre Belözoğlu Beşiktaş - Ankaragücü maçında takımın başında olamayacak!