ANASAYFA Beypazarı Beypazarı Belediye Başkanı olan Özer Kasap teşekkür mesajı yayınladı

Beypazarı Belediye Başkanı olan Özer Kasap teşekkür mesajı yayınladı

Ankara'da son seçimde el değiştiren ilçelerden olan Beypazarı'nda Özer Kasap yeni belediye başkanı olarak seçildi. CHP adayı Kasap Beypazarı çalışmaya başlayacaklarını açıkladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Beypazarı Belediye Başkanı olan Özer Kasap teşekkür mesajı yayınladı

2019'daki yerel seçimlerinin ardından ülke bir kez daha sandık başına gitmiş, çıkan sonuç 5 yıl öncekinden çok daha farklı olmuştu. Ankara'da bir çok ilçe AK Parti yönetiminden Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine geçti.

BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANI BELLİ OLDU

O ilçeler arasında yer alan Beypazarı'nda yapılan seçim sonucu CHP adayı Özer Kasap %48,53 oy oranı ile en yakın rakibine yaklaşık %20 oranında fark attı. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da memleketi olması ve uzun yıllar belediye başkanlığı yapmasından dolayı Başkan Yavaş'ın da özel ilgi gösterdiği ilçede kazanan CHP oldu.

Beypazarı'nın yeni belediye başkanı olan Kasap sonuçların büyük oranda kesinleşmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir teşekkür paylaşımında bulundu. Kasap “Bugüne kadar yapılamayan ne varsa yapmak için, yanlışları düzeltmek, halka eşit hizmet etmek, daha yaşanılabilir bir Beypazarı hayalimizi gerçekleştirmek için artık daha güçlüyüz. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleri ile Beypazarımızı artık ileriye taşıma vaktidir” dedi.

YAKIN ZAMANDA GÖREV BAŞI YAPACAK

Sözlerinin devamında teşekkürlerini sunan Kasap “Başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur YAVAŞ’a, Büyükşehir Meclis Üyesi Sayın Atilla ÇELİK’e, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sayın Hasan KOSTAK’a ve ilçe yönetimine, gönül dostlarımıza, seçmenlerimize, bize oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek kendisine destek verenlere minnetlerini iletti.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın yakın zamanda mazbatasını alması bekleniyor. Kasap mazbatanın ardından 2029 yılında Beypazarı ilçesinden sorumlu olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1 Nisan'da bankalar açık mı? 1 Nisan bankalar tatil mi?

1 Nisan'da bankalar açık mı? 1 Nisan bankalar tatil mi?